MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie mrsMikolajkowa

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika StresOFF, 20 Luty 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. StresOFF

StresOFF Użytkownik

Docenione treści:
    0
    imię : Aleksandra
    Dokładny nick w grze: mrsMikolajkowa (StresOFF,perunpopek1234, NightmareIlusion)
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: około 4 godzin, często więcej, zazwyczaj na koncie -mrsMikolajkowa, najchętniej na serwerze Skyblock.
    Data urodzenia: 16.03.2001
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2013r. 1.6.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: wrzesień 2016r.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nie.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: chciałabym urozmaicić ''ukryte skrzynie'' (takie jak ta na arenie pvp ) oraz dla każdego gracza, który zaczyna gre na Craftapple dać (automatycznie) książkę z samouczkiem.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    > pomaganie moderatorom w ogarnianiu czatu
    > pomaganie graczom w rozwiązywaniu ich konfliktów lub problemów , wyjaśnianie do czego służy dana komenda
    >bycie dyspozycyjnym
    >uczestniczenie w życiu forum i serwera
    >zgłaszanie wszystkich usterek i bugów do ViceAdministratora/Administratora
    > wykonywanie dodatkowych czynności wskazanych przez administrację lub moderatorów
    Pomocnik posiada komendy:
    /kick nick powód
    /mute nick czas(np. 2min/2h/2d)
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:
    Ponieważ lubię pomagać ludziom.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: najpierw wysłucham każdej ze stron, następnie postaram się wyciągnąć wnioski i dojść kto zawinił, w późniejszym działaniu ewentualnie użyję komend.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. - Jestem osobą lubującą się w rysowaniu, zwierzętach, anime oraz czytaniu horrorów. Słucham rapu i indie rocka. Lubię uczyć się języków obcych tj. - angielski, turecki, japoński itp. Moją słabą stroną jest matematyka. Aktualnie jestem w trzeciej gimnazjum w klasie o profilu przyrodniczym (biologiczno-fizyczno -geograficzno- chemicznym). Lubie się uczyć, idzie mi to bardzo dobrze. Łatwo nawiązuje kontakt, nie tylko z rówieśnikami. Zależy mi na tępieniu złego zachowania, nie jestem znieczulona na czyjąś krzywdę.
    Określ swoją dyspozycyjność: największą dyspozycyjność mam na weekendy, a wciągu dni szkolnych to około 4 (lub więcej) godzin dziennie.
    Umotywowanie podania: moim motywem jest większa kontrola czatu, w razie gdy nie ma chwilowo innego pomocnika lub moderatora czy administracji. Zależy mi na pomocy dla graczy.
    Bardzo proszę o rozpatrzenie pozytywne mojej prośby, pozdrawiam :)

Reklama
  2. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Kandydat obserwowany od długiego czasu.

Akceptuję.

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372