MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Laniboo2006

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika LaniBoo2006, 19 Luty 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LaniBoo2006

LaniBoo2006 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Imię:Julia

Dokładny nick w grze:LaniBoo2006

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Njachętniej przebywam na CraftApple i przebywam tam od 2- nawet 6 h

Data urodzenia:08.02.2004 ( aktulanie 13 lat)

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecrafta wkręciłam się dzięki mojemu bratu :) Gram już od 1,5 roku i zaczynałam na wersji 1.10.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Też od 1,5 roku (pierwszy server)
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nigdy nie byłam:)

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:
    1. Na pewno chciałabym poprawić złe zachowanie niektórych osób

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Może wykopywać ludzi z serva,wyciszac ( tak za bardzo nie wiem ale wydaje mi się że ma dużo, dużo więcej :))

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ.. wydaje mi się że jestem osobą która by umiała rozwiązywać pewne sprawy , itp
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:No zaczne od upomnienie, a jak to pomoże to wykopanie, wyciszenie

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi; tak Wydaje mi się ze mam bardzo dobre umiejętności Przynajmniej to zauważyłam na lekcjach w szkole. Jednak jak jest osoba wkurzająca, która nie wykonuje polecen to można się zdenerwować :)

Wiem że nie zadowalają was te odpowiedzi, ale chciałam chociaż chociaż spróbować :)))

Reklama
  2. Krzysio 2.0

Krzysio 2.0 Użytkownik

Docenione treści:
    6
    Jestem na NIE

"Gram już od 1,5 roku i zaczynałam na wersji 1.10.2" - z tego co mi wiadomo to 1.10.2 jest od czerwca 2016 roku więc jak mogłaś zacząć grać 1,5 temu?

Brak komend które posiada Pomocnik

Brakuje paru punktów

Powodzenia za miesiąc

W nicku 2006 a napisałaś 2004 ciekawe

3. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    Jestem na Nie
    Czemu? Wydajesz się być osobą która rozwiąże wszystkie problemy tak? To jest jakieś śmieszne bo ja wydaję się być królemprawdle to nie jest prawda.

Cytuję: Njachętnej
    13-latka normalnie by napisała to słowo

4. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Witaj, LaniBoo2006
    Jestem tu po to, aby wypisać błędy, które popełniłaś.

Zaczynajmy!

Pierwsza rzecz, która przykuła moją uwagę to brak niektórych punktów. A co to znaczy? To znaczy, że nie zastosowałaś wzoru do końca. Informacje o Tobie są niepełne i nie można z nich czegoś więcej wywnioskować, a bez tego administracja i gracze nie mieliby pewności czy, aby na pewno zasługujesz na miano pomocnika.

Pytanie odnosiło się do tego, na jakim trybie najczęściej grasz (survival, creative, etc.), a nie tego czy grasz na CraftApple, czy nie. Poza tym, gdybyś podała inny serwer niż ten, zostałabyś osądzona za reklamę.

No, wersja 1.10.2 na bank nie trwa aż 1,5 roku. Uznam to za zwykły błąd.

Po co napisałaś "1." skoro to jedyna rzecz, którą chciałabyś zmienić?

Polecam poczytać ten post, aby dowiedzieć się czegoś więcej na temat zadań i komend pomocnika.

Wszystko zależy co przeskrobie gracz, a potem zastosować się do taryfikatora kar.

5. DeGerold

DeGerold Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Tym Razem się rozpiszę bo mnie już raz Inevara złapał na lenistwie. Do dzieła.

Podanie się średnio czyta, literówki, brak ALT'a w niektórych miejscach, serio ALT nie boli.

Najchętniej przebywasz na Craftapple?! To jest na serio? tu chodziło o podserwer, Tryb.

Nigdy cię poza tym nie widziałem, nie widziałem jak pomagasz.

Prawdopodobne Zakłamanie Wieku oraz Daty rozpoczęcia Gry.

Jest to twój drugi post na forum, z tego pierwszy też był podaniem.

Jest jeszcze pewnie co wypisać, ale nie chce mi się myśleć co trzeba wypisać, bo jestem zbyt wielkim LENIEM.

Jestem na Wielkie jak wszechświat
    NIE

6. Cookieninka

Cookieninka Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecrafta wkręciłam się dzięki mojemu bratu smile Gram już od 1,5 roku i zaczynałam na wersji 1.10.2
    Brak komend pomocnika.. Przeczytaj uprawnienia pomocnika, ponieważ to nie tylko o to chodzi w pracy pomocnika.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:No zaczne od upomnienie, a jak to pomoże to wykopanie, wyciszenie

7. Zawodowiec

Zawodowiec Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witaj Julia,

Nie zrozumiałaś sensu pytania, miałaś tutaj odpowiedzieć, na którym z trzech trybów przebywasz najczęściej (Np: Survival).

Półtora roku temu nie było wersji, 1.10.2.

Zapoznaj się z obowiązkami, oraz przywilejami pomocnika.

Mogłaś bardziej konkretnie to opisać, nie tylko opisywać jakie konsekwencje wyciągniesz z zaistniałej sytuacji.

Zabrakło mi tu parę punktów, jako zadanie domowe, zobacz czego brakuję, prześledź dokładnie swoje podanie, i wzór, który obowiązuję. Podanie nie napisane estetycznie, już nie mówie o "kolorkach", sama składnia zdań, nie zachęca to przeczytania do końca, popracuj nad interpunkcją, oraz ortografią.

Powodzenia :).

Reklama
  8. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    no to czas na mnie :)

- podanie napisane na szybko, nieestetyczne i nie czytelne
    - w nicku 2006 a napisałaś że 2004
    - ja gram 1,5 roku i zaczynałem na 1.8 a 1.10.2 wyszło 6 miesięcy temu :p
    - nie podałeś na jakim trybie grasz
    - brak aktywności na forum.