1.Nick z gry: Ros 2.Data otrzymania bana: 03-08-2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Cheaty PVP 4.Dlaczego miałbyś dostać UB?: Od mojego bana minęło już dosyć sporo czasu, taki odpoczynek dobrze mi zrobił i zrozumiałem swój błąd. Na Craftapple gram już od kilku lat i ten serwer bardzo mi się podoba, nie chciałbym z powodu głupoty stracić szansę gry na tym serwerze. Cheatowanie to była głupota, jakaś dziwna chęć bycia lepszym od innych. Nie chcę już nigdy do tego wracać. Prosiłbym o ostatnią szansę, gwarantuję, że nie będę już sprawiał żadnych problemów.
Według mnie przemyślałeś to na serio i myślę że UB się dla ciebie należy. Pamiętaj że CheatyPVP to nic dobrego.
Cześć Ros. Znamy się dosyć długo i utrzymujemy stały kontakt. Jesteś miły i wgl ok od czasu bana da się zauważyć poprawę u ciebie bo widywaliśmy się już na serwie nie raz . Myślę że zrozumiałeś swoje błędy i już tak więcej nie zrobisz. Jestem za UB dla Rosa.
Minęło sporo czasu i mam wrażenie, że żałujesz i się zmieniłeś. Nie wiem jak bardzo kiedyś zawiniłeś, ale osobiście dałabym Ci szansę. Jestem za UB.
Hmm wiesz co nawet ja bede na Tak, moze rzeczywiście sie zmieniłeś i nie używasz Cheatow. Sam ich używałem i wiem jak to jest, mi sie to znudziło miejmy nadzieję że tobie też #Cheater Cheatera zrozumie xD. Ach te nasze klepy na odpalach jeszcze czasy 1.8 ;") Gangstar Here jak coś xD #Mobile
Unbana dostaniesz 6 tygodni po nowej edycji (losowanie koloru wełny na spawn). Jeśli przyłapiemy Cię na czitowaniu, to dostaniesz bana permanentnego bez możliwości unbana. Powodzenia
Wszyscy gracze, którym UB zapewnił Marcinek7 otrzymają go... ale od Marcinka7 Jeżeli ktokolwiek z Administracji lub Ekipy się odważy odbanować, to już go tu nie ma a więc unban jedynie od Marcina, ale to że już nie jest ViceAdminem, to już jest Wasz problem