Dokładny nick w grze: Mój dokładny nick to Evolity Czy posiadasz range Vip/SVip: Posiadam rangę Vip ( darmowy ) Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Są wakacje. Po 3 godziny dziennie. Czasami może więcej Ile masz lat: Mam 16 lat ( 26 lipiec 1998r. ) Jak długo grasz w minecraft: W minecraft'a gram cztery lata. Jak długo grasz na serwerze craftapple: Na serwerze Craftapple gram od 25 kwietnia 2014 roku Kto jest adminem: Głównym administratorem jest XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy nie miałem tutaj bana ponieważ nie chcę utrudniać roboty innym osobom z wyższymi stanowiskami. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, pełniłem tutaj już CzatModeratora ale go oddałem ponieważ nie miałem czasu na grę ( przed wakacjami, oceny itd.. ) Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): Komendę znam bardzo dobrze : /kick "nick" "powód" Dlaczego ty: Według mnie zasługuję na to stanowisko ponieważ jestem ogarnięta osobą, zależy mi żeby na serwerze panowała miła atmosfera i dobra zabawa. Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Norbert, jestem z Kalisza. Interesuję się piłką nożną i siatkówką. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Troszkę ich jest : - Drzwi się nie zamykają, trzeba klikać kilka razy. - Problemy z klockami.. trzeba niszczyć po 4-5 razy. - Czasami widać osoby które chodzą nad ziemią albo pod ziemią. Jest to tylko bug. Czy czytałeś/aś regulamin: Pewnie, że przeczytałem. Gdzie jest regulamin: Tutaj http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Forum --> Regulaminy ---> Regulamin serwera mc.craftapple.pl Czy czytałeś/aś dział ekipa: Czytałem dział ekipa i się z nim doskonale zapoznałem Jakie obowiązki ma CzatModerator: Czatmoderator musi ogarniać czat na serwerze.. wywalać osoby które reklamują inną serwerownię.. wypowiadać się na forum.. pomagać graczom i odpowiadać na wszelkie pytania ( Na głupie pytania nie musi )
Jeszcze kiedyś dał bym wielkie tak lecz po tym co napisałeś w tym temacie http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1181 jestem na nie.
Sniekr no więc tak... co w tym złego ? Nie miałem czasu na gry to jakieś zajęcie podczas pobytu w Łodzi musiałem mieć.. Podczas pobytu w Łodzi zarobiłem na tym paysafecard za 50zł.. Wróciłem więc chce znowu pilnować porządku.. Adam104100 zachowanie pod koniec czerwca ? Hmmm.. Dla Ciebie oceny nie są ważne ? Wolisz w ogóle nie starać się o pasek ? I tak mi zabrakło 10 setnych czy tam dziesiątych do paska.. ale się starałem i jestem z siebie zadowolony. N9q nawet mnie nie znasz bo gdy Ty zaczynałeś to ja zajmowałem się ocenami. Chociaż byś wyjaśnij dlaczego nie ? Słucham
Tu nie chodzi o twój pierwszy post a o twoje odpowiedzi ... tak nie może pisać czat moderator dlatego moim zdaniem nie powinieneś dostać czat moda skoro tak się wyrażasz.
Koleś pokazać ci moje świadectwo maturalne? Średnia 5.25 :shy: Z matematyki na poziomie podstawowym miałem 98%
Wojtek za przeproszeniem... idź się schowaj i nie wychodź... Takie "dziecko" jak Ty nawet nie powinno pisać bo wstyd.