Dokładny nick w grze: Gravellyn Czy posiadasz range Vip/SVip:Tak, posiadam range Vip. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 6/5 godz. Ile masz lat: 15 Jak długo grasz w minecraft: Powyżej 3 i pół roku. Jak długo grasz na serwerze craftapple: 3 miesiące Kto jest adminem: XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, dużo razy. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick nick powód - wyrzuca gracza z gry. Dlaczego ty: Chciałabym spróbować jeszcze raz.Bo wiem, że tamtym razem się nie spisałam. Ale teraz jeżeli mi dacie szansę, obiecuje że się postaram. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem Milena. Chodzę do gimnazjum 4 im. Jerzego Brauna.Jestem osobą z charakterem. Jestem miła, zależy od mojego humoru. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie zamykające się drzwi, przechodzenie koniem przez drzwi. Czy czytałeś/aś regulamin:Tak. Gdzie jest regulamin:http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś dział ekipa: Tak. Jakie obowiązki ma CzatModerator: Pilnować chatu, odpowiadać na pytania graczy, pomagać im,kickować za przelinanie, wyzywanie, obrażanie servera i administracji oraz za reklamy.
Evolity nie został wylany, tylko odszedł z własnej woli. Było na Ciebie dużo skarg kiedy miałaś Chatmoda, więc nara.
Masz konto nie cały dzień :') Co ty wiesz o tym co ja robiłam? Nie jestem robotem żeby 24/7 być online. + Większość graczy skarży bo nie podoba im się, że ktoś ich kicka.
Hehehe odpowiadałaś na pytania ? jak ktoś pisał pytanie to zamiast odpowiedzieć to wolałaś z kolegami sobie pisać...