MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Problem z zalogowaniem.

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika VonP, 27 Luty 2017.

1. VonP

VonP Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Witam serdecznie! Chciałbym się zalogować i grać na waszym serwerze ale nie pamiętam hasła. Kiedyś dawno temu u was grałem lecz teraz nie mogę się zalogować. Przy przypomnieniu hasła podaje email ale wyskakuje komunikat, że nie ma takiego w bazie. Mam konto premium i mój nick to Codziennik.

Czy jest jakaś szansa na zagranie jeszcze u was?

Pozdrawiam

Reklama
  2. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    Coś mi tu śmierdzi. Jeżeli się ma konto premium nie powinno się logować /l (hasło) tylko powinno być automatycznie. A jeżeli chcesz się zalogować to na następny raz pisz sobie na kartce hasło.

3. ٠•●◄CarLag►●•٠

Docenione treści:
    228
    Gallus, logowanie automatyczne nie zalezy od tego czy masz konto Premium czy tez zwyklego gracza. Logowanie automatyczna zapamietuje z jekiego IP sie ostatnio logowales jeżeli zmieniles w ostatnim czasie IP sesja automatycznego logowania nie nastąpi, jezeli nie logowales sie w ciagu ostatnich 24h sesja automatycznego logowania również nie nastąpi.

A co do Problemu to Administracja nie odpowiada za stracone hasla, jezeli nie dodales emailu to juz jest twoj problem nie Administracji ;).

§ 5. Konto, logowanie, rejestracja

6. Craftapple Network nie odpowiada za utracone przez Graczy/Klientów hasła.

#Mobile

Poleć tę stronę