Bardzo proste, osoba 1 wymyśla jakąś osobę i ją opisuje. Zabawa polega na tym że nie może powiedzieć imienia a osoba 2 pisze jaka to osoba np.: [Osoba1]: Kanadyjski wokalista popowy [Osoba2]: Justin Biber Miejscowość na południ Polski, jest znana między innymi z Tatr [Osoba3]: Zakopane Miejscowość w której mieszka lucklucky10 itd. 3 miasta obok siebie na północy Polski
Trójmiasto ( Gdańsk, Gdynia i Sopot ) Najwyższy szczyt Tatr?? Edit: Dodam jeszcze, że w Nowym Targu można skosztować jedne z najlepszych lodów w Polsce Edit 2.0 : No nie przesadzajmy z tym czekaniem, max 5 minut
Gdańsk Sopot Gdynia?? Najwyższy szczyt Tatr Ps. Co wszyscy mają z Zakopanem?? Przecież Nowy Targ to stolica Podhala a nikt o tym nie wspomina. Co prawda stoków narciarskich nie ma ale jest... Lotnisko x) Nawet straży miejskiej nie ma! Buhahaha Jak co to jest hotel Campanile x) Jedziesz do Nowego Targu? Zadzwoń do mnie! XD Ciekawe co burmistrz da za reklamę miasta xD Edit : luki, czy my myślimy o tym samym? :O Edit 1,5 : Dokładne luki, dokładnie. Ale trzeba stać nawet pół godziny Edit 1,75 xd : Max 5 min?? Jak?? Ja zawsze stoję minimum 10 min xD Edit2 : Najwyższy jest Gerlach x) Ile lat ma Three?
Pewnie gdzieś 21 czy coś. kto, gdzie i kiedy wymyślił lay'sy @lukiasfalt: wiem bo byłem, mieszkam 30 km od NowegoTargu i często tam jestem, a ty gdzie mieszkasz?
To są chyba te laseczki, kreski, które są w języku polskim. (ś ć ó ź ż ą ę itd.) @Gallus Najwyższy punkt na Ziemii.