MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocniczke

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Anonalise_, 1 Marzec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anonalise_

Anonalise_ (sarathekiller)

Docenione treści:
    14
    Imie: Ania

Dokładny nick w grze : sarathekiller

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Spędzam 3,4 godz dziennie a czasami dłużej. Spędzam czas na survival albo creative

Data urodzenia: 11.11.2004

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wrzesień 2016 1.10.2 jak dobrze pamiętam

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Wrzesień 2016

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie jedynie wykopana

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na survival na arenie by znikły dziury z pajęczynami

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    > pomaganie moderatorom w ogarnianiu czatu
    > pomaganie graczom w rozwiązywaniu ich konfliktów lub problemów , wyjaśnianie do czego służy dana komenda
    >bycie dyspozycyjnym
    >uczestniczenie w życiu forum i serwera
    >zgłaszanie wszystkich usterek i bugów do ViceAdministratora/Administratora
    > wykonywanie dodatkowych czynności wskazanych przez administrację lub moderatorów
    Pomocnik posiada komendy:
    /kick nick powód
    /mute nick czas(np. 2min/2h/2d)

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ lubię pomagać.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Rozklądam się po czacie i paczę co jest przyczyną kłótni. Potem wyciągam z tego wniosek a jeśli to nie działa używam komend.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak czasami jest trudno ale posiadam.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.: A więc tak, Jestem osobą która lubi rysować. Oglądam anime,w wolnym czasie jadę na konie. Moją pasją są konie,oprócz koni się uczę.Na Craftapple jestem raz więcej, raz mniej. Najbardziej jestem na survival czasami wchodzę na creative ale rzadko. Na survival pomagam, wchodzę także na ts'a pogadać z innymi.

Określ swoją dyspozycyjność:Jakbym była Pomocniczką bym się zajmowała survival i creative

Dziękuje za przeczytanie i Pozdrawia

sarathekiller[/b]

Reklama
  2. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    Lista zapomnianych pytań

Dokładny nick w grze
    Umotywowanie podania

Lista cytatów (nowa [lepsza xD] wersja Dyzys Cytejszyn)

Nierozumienie pytania. Serwery to np. SkyBlock, Creative. CraftApple to serwer minecraft

Badapusz​

Pomagać można bez rangi. Również chcę zauważyć, że musisz pomagać przed napisaniem kandydatury czego ostatnio nie widzę.​

Zasada 1 piszemy rozglądam
    Zasada 2 jak wyciągniesz wniosek skoro nie wiesz o co chodzi?
    Zasada 3 a jak nikt nie złamie netykiety lub innych rzeczy karanych kickiem?​

Błędna odpowiedź. To chyba powinno być umotywowanie podanie które i tak by nie wyszło​

Ja jestem niestety na NIE.

Myślałem że się bardziej postarasz

3. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj sarathekiller,
    W grze widzę cię wiele razy, ale nie pamiętam żebyś pomagała (chyba że pomagasz jak mnie nie ma) na forum też (czasami) jesteś.
    Wydajesz się mi miłą osobą i wiem że w środku jest ktoś kto lubi pomagać tylko czasami się nie chce, albo nie ma czasu jak się jest na arenie, mam tak samo ;)
    No to przejdźmy do oceny :)
    /Aktywność na forum
    +Jesteś miła, przynajmniej tak mi się wydaje ;)
    - Nie pomagasz na serwerze, lub tylko czasami
    +Podanie ładne, czytelne
    Niestety jestem na
    NEUTRAL
    ps. pamiętaj że obserwuje czat, widzę wszystko, nie tylko w grze, ale też na forum, nawet gdy nic nie pisze B)

4. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Jak dla mnie pajęczyny i inne pułapki to część areny. Urozmaicają one walki.

Mogłaś się bardziej rozwinąć. Nie musiałaś ograniczać Twojej wypowiedzi do zaledwie 3 słów. :p
    Ciekawe, że lubisz pomagać, jak jakoś na chat nigdy tego nie robisz.

W tym punkcie raczej chodziło o formy kontaktu z Tobą, jak i podanie godzin, w czasie których jesteś dostępna na serwerze.

+
    Widuję Ciebie na serwerze.
    - Aktywność na forum.
    - Nie pomagasz graczom.

Jestem na NIE.
    PS. W podaniu zabrakło umotywowania oraz dokładnego nicku w grze, więc jest nie jest ono napisane według Obowiązkowego Wzoru Podania na Pomocnika. Do zamknięcia.

5. Zawodowiec

Zawodowiec Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witaj,
    Zastanów się czy na pewno chcesz zostać pomocnikiem, jest to duża odpowiedzialność, czy nie powtórzy się taka sytuacja jak przed chwilą

KLIK
    Ciąży duża presja na takiej osobie, zastanów się jeszcze, wstrzymam się od oceny.

6. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Witaj,

W ciągu ostatnich kilku tygodni, bacznie obserwowałem działania różnych osób i niestety, ale Twoja aktywność w grze jak i na forum pozostawia wiele do życzenia.
    Podanie napisałaś zbyt szybko, nie zwróciłaś uwagi na liczne błędy, które aż wołają o pomstę do nieba.

Pokaż, że Ci zależy, udowodnij że starasz się nie tylko dla 'ładnie świecącej się rangi'.

Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem.
    Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę