Dokładny nick w grze:teenkarol Czy posiadasz range Vip/SVip:nie Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:4-7 godzin Ile masz lat:mam 15 lat Jak długo grasz w minecraft:4.5-5 lat Jak długo grasz na serwerze craftapple:nie pamiętam już ale z jakieś 4 miesiące Kto jest adminem:XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:tak, bardzo często nawet wyższe Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):/kick nick powód żeby gracz wiedział za co jest wyrzucony Dlaczego ty:Ponieważ chciałbym zrobić porządek z chatem i pomagać graczom i odpowiadać na ich pytania Opisz siebie w kilku zdaniach:Mam 15 lat jestem miły, pomocny. Znam komendy. Jestem fanem narciarstwa snowboard'u i piłki nożnej. Gram w Minecraft'a Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Narazie nie znalazłem bugów ale jak znajdę odrazu powiadomię Administrację Czy czytałeś/aś regulamin:Tak czytałem oczywiście Gdzie jest regulamin: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś dział ekipa:tak śledzę go na bieżąco Jakie obowiązki ma CzatModerator:czyścić chat ze spamu, pomagać i odpowiadać graczom na ich pytania, powiadamiać wyższą rangę o reklamach i obrazach dowodami np. screenshoot'ami. Zgłaszać wszelkie problemy Aministracjii
W ogóle CB nie widać. Na czacie się nie udzielasz. Twoich działek nie widać. Tylko nie mów mi, że mieszkasz daleko, bo z Popkiem całą mapę przeszliśmy [hr] PS. Zdania nie zaczyna się od ,,Ponieważ''
Bo ja nie udzielam się na chat'cie bez powodu i mnie w tedy nie widać ja się udzielam gdy ktoś się o coś pyta i mu odpowiadam