Imię: Kacper Dokładny nick w grze: GepardsPL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: przebywam na serwerze Survival od 2-6h Data urodzenia: 15.05.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 15.05.2013 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 04.08.2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Niestety przez własną głupote... Ale bardzo tego żałuje i nie jestem już karany uważam na to co pisze Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jako pomocnik chciałbym zmniejszyć ilość wulgaryzmów i obraźliwych słów na chacie Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie bugi lub zagrożenia, które mogły by wpłynąć na nie korzyść dla serwera. Do ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym dla całej Administracji, zarówno jak i dla ekipy, wykonywać starannie prace powierzone przez wymieni-Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie bugi lub zagrożenia, które mogły by wpłynąć na nie korzyść dla serwera. Do ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym dla całej Administracji, zarówno jak i dla ekipy, wykonywać starannie prace powierzone przez wymienionę osoby wyżej.-Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie bugi lub zagrożenia, które mogły by wpłynąć na nie korzyść dla serwera. Do ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym dla całej Administracji, zarówno jak i dla ekipy, wykonywać starannie prace powierzone przez wymienionę osoby wyżej. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bardzo szanuje i lubie ten serwer a jeszcze bardziej lubie pomagać ludziom nawet jak nie jestem pomocnikiem to z chęcią pomagam ludziom Komendy /kick nick powód Np: /kick GepardsPL netykieta -> Wyrzuca gracza z serwera. /mute (nick) czas Np: /mute GepardsPL 3day -> Wycisza gracza na dany czas. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: wysłuchuje dwóch pokłóconych ludzi i decyduje sie na najlepsze rozwiązanie tej sytuacji Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam. Przez 6 lat się jej uczyłem jak i z normalnymi ludźmi jak i z chorymi psychicznie (jestem z klasy integracyjnej) Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Określ swoją dyspozycyjność: Jesli jestem na serwerze, a jestem bardzo często to zawsze jestem na rozkaz admina Umotywowanie podania: Bardzo chciałbym zostać pomocnikiem,lubie pomagać ludziom Dziękuje i myśle że mam szanse na zostanie pomocnikiem
A to ciekawe nie dawno jeszcze się przechwalałeś, że masz ponad 30. Nawet dobrze skopiować nie umiesz. Nigdy nie widziałem byś pomógł komuś. A to skąd się wzięło w środku podania, słabe kopiowanie :/. To jest żart tak ? Szanse masz, ale na pewno nie teraz nie przyłożyłeś się ani trochę, po trochę zerżnąłeś od innych, jestem na NIE. NIE NABIJAJ POSTÓW POD PODANIEM
1. Napisałem kiedyś na chacie ze mam 28 dla beki...... 2. Na tym koncie nie xd ale jednak kiedyś coś takiego było 3. Wiem, śpieszyłem się 4. To rzadko jesteś na serwie 5. Jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy ;P
- Nie pomagasz na czacie; - Brak aktywności na forum - Jesteś toksycznym graczem; - Byłeś karany - Podanie nieestetyczne, sam się przyznałeś, że się spieszyłeś - Kopiujesz podania od innych, a nawet nie umiesz - Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań:Gdzie to jest?, a wiem spieszyłeś się. - Błędy ortograficzne w wieku 13 lat?(chyba że masz mniej) Wielkie NIE
Witaj Zaczynam - jesteŚ nie miły - nie pomagasz - słaba aktywność na forum - byłeś już karany przez co nie masz wielkich szans - podanie jest bardzo nieestetyczne przez co słabo się czyta - Bieżesz od kogoś podanie - Błędy ortograficzne przez te powody nie masz szans aby dojść do ekipy Jestem na NIE ! Pozdrawiam Emster & ooo_
Piszesz to dla beki czy mamy naprawdę rok 2034? Po 1 ty to nie pomagasz Po 2 ty to bardziej wolisz oszukiwać niż pomagać. Wczoraj to się przechwalałeś 1M AC które mogłeś kupić na NE. Pieniądzy by miały lepszy pożytek. Omijając fakt iż jesteś takim graczem który zachowanie sięga poniżej krytyki, to ja jakoś nie wierzę, że masz 13 lat. A może znowu coś zrobisz dla beki? Kiepska aktywność na forum... Jestem na NIE
-Nie używaj emotikon w podaniu. -Gdzie jest twój opis? -Tak długo tu grasz? Jakoś nicku nie kojarzę. -Oszukujesz dużo ludzi: Sprzedam seta 4/4 (dałem i nie dostałem) Jestem na NIE
Co ja na to?: Hmmm nie pamiętam Cię, co wskazuje na słabą aktywność na serwerze. Nie widziałam abyś pomagał. To żart? Nie wspominając tu o estetyce, Co mnie odrzuca? Fakt że jest to aż 3 razy skopiowane. Mało czasu poświęconego na podanie. Hmm ja raczej kojarzę jakieś kłótnie z graczami i oszustwa. Z tego co pamiętam pytanie brzmi Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik. Więc skąd komendy całkiem gdzie indziej się znajdują niż obowiązki? Chodziło o to abyś właśnie przedstawił ten sposób na rozwiązanie konfliktów, a nie napisanie w ładnej postaci Coś się wymyśli. ??? No comments. Masło maślane masłem polane. A i tak nic z tego nie wiem. Wrażenie? Brak estetyki podania, Brak poświęconego czasu na podanie, Brak odpowiedzi na pytania, Zły układ Wzoru Podania Brak konkretnych odpowiedzi na temat, Brak aktywności na forum oraz serwerze. Podanie odrzucone.