Imię: Mateusz Dokładny nick w grze: xawery_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W gze przebywam 4h dziennie i najchętniej na creative,a czasami na skyblock Data urodzenia:19.02.2003r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecraft zacząłem grać w 2016r. w wersje 1.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: na serwere craftapple zacząłem grać w 1stycznia2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nigdy Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: nic nie chciałbym zmienić na craftapple,ponieważ moim zdaniem jest idealny Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: OBOWIĄZKI POMOCNIKA: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Komendy Pomocnika: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - np. 24h, 10min, 7day Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem , ponieważ gdy nie ma nikogo z ekipy to by wtedy na chcie byl by spam lub jakas klotnia.a bez uprawniej nie mogo załogodzic konfliktu W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: gdy był by jakis konflikt to wtedy by postaram zrobić tak aby osoby w konflikcie nie kłcióły sie nawzajem i bym spróbował załagodzić konflikt.G Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Mateusz i mam 14lat.Interesuje się informatyką i też geografią.moje hobby to piłka nożna.Moje ulubione zwierzeta to psy. Określ swoją dyspozycyjność: w grze gram tak 4h czasami mniej lub więcej Umotywowanie podania: Gdy będe pomcnikiem będe jeszcze bardziej pomagał niż teraz, ale oczywiscie , żeby móc pomagać to nie trzeba być pomocnikiem.Można pomagać bez tej rang. Również będę się udzielał na forum. SERDECZNIE POZDRAWIAM
Witaj Mateusz! Na początku powiem ci, że twoja aktywność na forum jest niska. Jesteś widoczny to fakt, ale nie pamiętam żebyś pomagał. Więc albo wcale nie pomagasz, albo za mało pomagasz. chacie* byłby* jakaś* kłótnia* uprawnień* mógłbym* załagodzić* 7 błędów w jednym punkcie. Kłótnie możesz załagadzać bez uprawnień. Pamiętaj o znakach diakrytycznych. No to w jaki sposób? W jakiś ~xawery_ To nie jest 5 zdań rozbudowanych. To już napisałeś w punkcie trzecim. A formy kontaktu? To jak można pomagać bez rangi to pomagaj. PODSUMOWANIE Podanie jest w miarę dobre, jeśli nie wliczymy błędów. Jak już wspomniałem na forum jesteś mało widoczny. Daj się lepiej poznać, wyrób u nas dobrą reputację. Pamiętaj że nawet przed zostaniem pomocnikiem musisz POMAGAĆ. Poudzielaj się na forum, poćwicz też trochę ortografię. Zastanów się też dobrze czy na pewno chcesz być pomocnikiem. Na chwilę obecną jestem na NIE
- Podanie nieestetyczne, bardzo dużo błędów - Brak aktywności na forum, tylko 2 posty którymi są podania - Gram na survival, więc nie wiem czy pomagasz - Błędy ortograficzne, przed kropką nie ma spacji, a po jest np. Mam na imię Daniel, mieszkam w województwie Małopolskim.[SPACJA]Lubię grać w piłkę nożną, czasami gram też w minecraft. To jest 5 rozbudowanych zdań? Nie sądzę. Jestem na Wielkie NIE
Mam rozumieć że trudno zapamiętać te kilka zasad i uprawnień, tylko ,,Kopiować i Wklejać" ? Załagodzić konflikty można załagadzać bez rangi Pomocnika. Jedno wielkie ,,Masło maślane". Może coś więcej? To podanie ma swoje zalety ale ma też wady. Nie będę ci ich tu wymieniać, ponieważ musisz je sam znaleźć i poprawić lub napisać za MIESIĄC. Poza tym, wcale nie widać jak pomagasz. Na Creative jestem cały czas i nigdy nie widziałam Ciebie. Jestem na NIE Zapoznaj się z PODSTAWOWYMI INFORMACJAMI ORAZ KOMENDAMI. Zacznij pomagać i udzielać się na forum a podanie napisz ponownie za MIESIĄC. Pozdrawiam CookieNinka c:
Co ja na to?: Widzę Cię na serwerze, ale nie pamiętam byś pomagał. Myślę że jest parę rzeczy które można poprawić, ale to wedle uznania. Gramatyka leży, poprawność języka polskiego leży. Nie poświęciłeś zbyt wiele czasu na napisanie tego podania. Co do konfliktów, co jeśli osoby, które uczestniczą w konflikcie Cię nie posłuchają, nie uspokoją się? Nie ma tam nawet 5 zdań, a te co są na pewno nie są rozbudowane. Wrażenie: Podanie jasno napisane, prosto i fajnie się czyta ALE Brak estetyki podania Brak czasu poświęconego na napisanie podania Brak aktywności na forum Podanie odrzucone. Spróbuj ponownie za miesiąc. Pamiętaj że administracja ma multikonta i obserwuje.