MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Kinia389, 5 Marzec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kinia389

Kinia389 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Kinga
    Dokładny nick w grze: Kinia389
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W tygodniu 3-4 godziny, w weekendy nawet po 6-7. Przeważnie jestem na skyblock'u, jednak gdyby zaszła taka potrzeba byłabym dostępna również na innych serwerach.
    Data urodzenia: 23 luty 2001r.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2014r. wersja 1.7. Miałam dość długą przerwę od minecrafta, niedawno powróciłam znowu do gry.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Jeśli się nie mylę to coś koło 1 marca, niestety krótko.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, przeważnie jestem grzeczna :D
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Według mnie serwer sam w sobie prosperuje dobrze, jednak przydałaby się poprawa kultury na czacie.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Najważniejszym obowiązkiem pomocnika jest pomoc graczom, żeby odciążyć resztę administracji. Zgłaszanie różnego typu problemów oraz bugów na serwerze większym od siebie rangą. Udzielać się sporo na forum oraz serwerze, ogólnie być pomocnym. Pomocnicy są uprawnieni do używania takich komend jak /mute oraz /kick, gdy zajdzie taka potrzeba.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym przede wszystkim pomagać innym graczom oraz ułatwić wykonywanie obowiązków moderatorom.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Starałabym się szukać różnych kompromisów. Załagadzać spory.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Wydaje mi się, że tak.
    Opisz swoją osobę: Mam na imię Kinga i aktualnie chodzę do 3 gimnazjum. Interesuje się literaturą, fotografią oraz matematyką, z którą wiążę swoją przyszłość. Moim największym marzeniem jest zostać psychologiem lub architektem. Kocham książki typu romans lub fantasy. Oglądam sporo seriali zagranicznych, m.in. "The Flash" lub "Teen Wolf".
    Określ swoją dyspozycyjność: Posiadam facebooka, skype oraz TS'a. W razie potrzeby mogłabym podać do siebie numer telefonu.
    Umotywowanie podania: Chciałabym zdobyć większe doświadczenie w byciu pomocnikiem. Z chęcią przyjmowałabym porady od osób wyższych rangą.

Reklama
  2. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Docenione treści:
    49
    -Nie widuje cie na forum

-zapoznaj sie z uprawnieniami i obowiązkami pomocnika ..

-nie pomagasz graczą

-pomagać można bez rangi
    [/color]
    jestem na, Nie

3. Kinia389

Kinia389 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zapoznałam się, jednak chciałam napisać to swoimi słowami a nie kopiować i wklejać gotowe.
    Pomagam graczom :)

4. DeGerold

DeGerold Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Ekhem ekhem, do rzeczy.

-Mała aktywność na forum

-Krótki staż na serwerze

-Podanie w miarę czytelne.

-Fail z .. to bodajże BBCode się zwie, kij wie, nie znam się.

-Pkt. Opisz siebie w 5 rozbudowanych zdaniach coś mi się ubogi wydaje.. ale może to tylko mi.

5. xawery_

xawery_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    +PODANIE ESTETYCZNIE NAPISANE

-NIE POMAGASZ GRACZOM

-NIE WIDUJE CIĘ NA FORUM

-POMAGAĆ MOŻNA BEZ RANGI

JESTEM NA NIE,POWODZENIA ZA MIESIAC

SERDECZNIE POZDRAWIAM

6. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Dziewczyna która ma 16 lat i chce związać swoją przyszłość z architekturą lub psychologią gra w Minecrafta?

Coś mi się nie chce w to wierzyć.

7. Kinia389

Kinia389 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Różne osoby grają w minecrafta, a zaczynałam grać gdy miałam 13 lat i nie miałam pojęcia co chcę robić w przyszłości. Czy to, że mam takie plany zakazuje grać mi w gry tego typu?

Reklama
  8. NataliaPolskaxD

NataliaPolskaxD Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Cztery dni na serwerze to za mały staż, by dać poznać się graczom. Po za tym, pomagać możesz bez rangi.

NIE.

Daj się poznać graczom i za miesiąc złóż podanie.

____
    EDIT:

brak prefixu, nie widuje cię na serwerze.

9. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    No nie wierze, napisałem tyle i już miałem odpowiedzieć ale mi wyłączyli więc piszę od nowa :(

Moje Zdanie:
    Plusy:
    - Podanie estetyczne, dobrze się je czyta

Minusy:
    - Staż na serwerze
    - Aktywność na forum
    - Wbijasz posty po własnym podaniem

Wniosek:
    Zwiększ aktywność na forum, wbij na Ts - ts.craftapple.pl, daj się poznać innym, a w wolnym czasie przeczytaj regulamin (jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś)
    i napisz Podanie ponownie za minimum 30 dni

Narazie jestem na NIE.

10. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Mi podanko się podoba, krótko i na temat, bez zbędnego lania wody (dla osób, które uważają, że im więcej tym lepiej - to nie jest prawda).
    Największym minusem jest staż, uważasz, że przez te 4 dni grania Twoja wiedza o serwerze jest wystarczająca, aby pomagać innym?

Pograj trochę, daj się poznać innym, poudzielaj się na forum i według mnie możesz śmiało pisać kolejne podanie.

Sugerujesz, że graczy czeka jedynie siedzenie z redds'em w dresie na osiedlu? :)

Co do podania to neutral tylko ze względu na staż.

11. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Podanie jest okej, nie będę więc używać "krwiożerczych cytatów". :D Skupmy się na samym kandydacie.

+ Widuję Ciebie na SkyBlock.
    - Nie pomagasz graczom.
    - Krótki staż.
    - Aktywność na forum.

Jestem na NIE.

12. Cookieninka

Cookieninka Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wymienię ci plusy i minusy podania ;)

+ Wiek
    + Widać w tobie potencjał
    + Widuję cię na SkyBlocku,
    + Podanie jest estetyczne i przyjemnie się je czyta.

- Mała aktywność na forum
    - Krótki staż.

Myślę, że można by było dać ci szansę.
    JESTEM NA
    TAK.

Zapoznaj się dokładnie z REGULAMINEM ORAZ KOMENDAMI

Życzę powodzenia !

13. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    UZASADNIENIE:

Drodzy gracze!

Rozumiem, iż niektórzy z was mogli poczuć się urażeni moim wcześniejszym komentarzem, jednakże nadal nie zmieniam i nie będę zmieniał mojego zdania na temat tej kandydatury.
    Mam świadomość tego, że większość z was nie ma zielonego pojęcia o tym jak trudno jest dostać się do wymarzonej szkoły i w przyszłości spełniać się zawodowo w takim kierunku jakim się wybrało, jednakże czy osoba która ma plany pójścia na psychologa lub architekta powinna przesiadywać w grze w dniach szkolnych po 3-4 godziny, a w weekendy po 6 godzin?
    Jestem w pełni pewien, iż w każdym napisanym podaniu przez graczy nie jest uwzględniona rzeczywistość, tylko od góry do dołu nakłamane, by dzieci mogły się "jarać" "kim to on w przyszłości nie chce zostać", a prawda jest taka, że nic nie wiecie o życiu.
    Proszę was, nie kłóćcie się ze mną, bo i tak wiem, iż ja mam racje.

Czy według was osoba 25 letnia powinna siedzieć, po 10/15 godzin w grze i budować klocki?
    Jeżeli tak dla was wygląda wzór do powodzenia w życiu realnym.

Miłego dnia.

14. ooo_

ooo_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Siemaneczko ;p

do rzeczy :

- nie pomagasz

+ podanie jest estetycznie zrobione :D

- nikt cię nie widuje na serwie

- za mały staż , powinnaś się dać poznać graczą

Jestem na NIE

Daj się poznać na serwerze , spróbuj za miesiąc
    widzę że jakbyś pograła , poznała się
    udało by ci się dostać do ekipy

Pozdrawiam Emstuś <3 i ooo_ :x

15. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Oj mychaty mychaty, prawisz tyrady jakby chodziło o przyszłość tej dziewczyny, a ona tylko składa podanie w grze o stawianiu klocków. Zresztą ciężko brać na poważnie zdanie gościa piszącego pod koniec wypowiedzi ,,bo i tak wiem, iż ja mam rację". To zachodzi pod megalomanię. A co do podania to ładne, schludne, na sb nie gram to nie ocenię, ale wyobraź sobie sytuację. Masz własny serwer, wszystko fajnie działa, wbija jakiś gościu, totalnie losowy i prosi cię abyś dała mu np. op-a. Tak trochę to wygląda w tym wypadku. Daj się poznać ludziom i będzie git

16. Pan Buraczek

Pan Buraczek Burak

Docenione treści:
    6
    Cytat: Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Jeśli się nie mylę to coś koło 1 marca, niestety krótko.

Z tego co sie nie mylę musisz grać chyba co najmniej 2 miesiące.

- Nie widuję cię na forum.
    - Nie pomagasz graczom.

Jestem za Nie.

17. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Jasne, że tak
    Mimo swojego krótkiego stażu na serwerze bardzo wyróżnia się na czacie i wszystkim chętnie pomaga.

Broni swojego zdania i nie ulega tłumowi, co bardzo podoba mi się w ludziach.

Mam nadzieję, że Cię przyjmą! Powodzenia!

18. Crystal01

Crystal01 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    W sumie jakby nie było piszesz od rzeczy, prawda?

Szczerze powiedziawszy uważam jednak, że troszkę za mało grasz. Hmm to odrobinkę w stylu "O znalazłam serwer, można składać podanie to pomęczę się trochę." Wydaje mi się, że osoba w administracji na jakiejkolwiek pozycji powinna raczej dobrze znać serwer gdzie pełni jakiekolwiek obowiązki.
    Pamiętaj, że dla wielu nowych graczy powinnaś być formą przewodnika, a dla tych bardziej oznajmionych pomocnika jak sam tytuł rangi głosi. W tym wypadku i na ten moment to ty jesteś nowym graczem!
    Nie uważam, że jesteś złym kandydatem. Myślę, że nikt tak nie może uznać - bo nikt Cię nie zna!
    Pograj, udowodnij wszystkim, że Ci na tym zależy.

19. StresOFF

StresOFF Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie bardzo ładnie napisane, wydajesz się być sympatyczną osobą, moim zdaniem wiek odpowiedni na pomocnika < chodzi o to że nie poniżej 10 lat xD> No i ta przerwa od minecrafta chyba nie wiele szkodzi, gdyż można jakieś poradniki przejrzeć, a poza tym to jak się pogra z miech lub dwa to już wszystko wraca do pamięci.Minusem jest to że mało osób Cie zna :/ Życzę powodzonka w dostaniu sie do Ekipy ^.^

20. KripuGaming

KripuGaming Użytkownik

Docenione treści:
    51
    To już jest szczyt,
    1. Pomocników nabywa a każdy z nich to jakiś
    dzieciak 11-13 lat, nie obraź się Rapstak (14) :D
    2. Nie widze zebys wchodzila na serwer
    3. Skoro cie nie widze a jestem aktywnym graczem :)
    to znaczy ze nie widze abys pomagała (Patrz 2.)

Jedyny plus tego bagna to że podanie czytelne

Totalnie na NIE

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę