Na początek pragnę dodać że przyjmuję tylko konstruktywną opinie nie te typu "Ha ha creepu, ty?! xD przecież ty wszystkich obrażasz" W odpowiedziach chcę wiedzieć co zrobiłem źle (W podaniu oczywiście) Dziękuje. Imię:Eryk (W pierwszym podaniu wpisałem nick brata przepraszam za to bałem się o swoje dane osobowe) Dokładny nick w grze:CreepuGaming Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Uu, ostatnio przerwa dwa miesiące z racji braku internetu ale teraz nawet często wchodzę tak na godzinę dwie. Często mnie można spotkać na creative, ale nocami również na Sv, Pozdrawiam Inevara i Swiezacka Data urodzenia: 01.05.2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:W to gram chyba ze 3 lata a wersji nie pamiętam Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Już długo z wami jestem, aby urozmaicić podanie opowiem trochę. A więc szukałem z bratem jakiegoś serwa mc a tu znalazł parę innych nie spodobały mi się, na następny dzień wchodzę na komputer i jakieś strony z serwerami spojrzałem na Craftapple miał ciekawą nazwę więc wszedłem na ten serwer i mi się spodobało nawet, miałem sporo nicków, ale od roku chyba mam ten sam. Czyli tak na tym koncie to Od 08.03.2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Jasne miałem bana za skin na 7 dni chyba, i reklamę. Trudno się mówi przeszłość to przeszłość, przepraszać to ja tu nie będę Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Ostatnio serwer nie wiem z jakich powodów się wyłącza i to chciałbym zmienić. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: A więc obowiązkiem pomocnika jest pomaganie z bezinteresownością i tak jak już wcześniej napisałem pomaganie pogubionym graczom aby się odnaleźli i dobrze bawili na serwerze. Uprawnienia /kick [nick] wyrzuca gracza z serwera za złamanie regulaminu jest również komenda /mute [nick] [czas] która jest stosowana po trzech kickach służy ona do wyciszenia rozgadanego gracza na pewien okres. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bo widzę i słyszę od innych graczy że serwer się wali i pomocników nabywa, poza tym nawet często wchodzę rano i widzę graczy którzy działają ludziom na nerwy i flood'ują i omijają cenzury, jednym zdaniem. Mało pomocników, modów gra rankiem a ja właśnie jestem graczem który gra wczesno i może pomóc. Jednakże widzę tutaj po 11 zielonego, pozdrawiam serdecznie. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Postaram się wyciszyć obie strony aby każdemu było dobrze, a jak sobie nie poradzę to będę musiał użyć swoich uprawnień. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: W minecrafcie nie wykazuje się tym ale w realiach staram się, pomagam. Przez wakacje nawet pracowałem jako opiekun w tzw. domu starców. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Jestem szczupłym wątpłym chłopakiem, mam włosy koloru rudego i niebieskie oczy. Chodziłem do 2 klasy gimnazjum (ostatnia klasa w której byłem) po czym mnie wyrzucili za pobicie. Jestem wrażliwy, nawet zabawny, mam powodzenie u kobiet. No taki Eryk po prostu. Mieszkam na wsi nie napiszę gdzie, z resztą taka dziura że nawet nikt o niej nie słyszał. Przeprowadziłem się do Grecji po śmierci moich rodziców. Wychowałem się w domu dziecka, a jeszcze jedno pragnę dodać mianowicie moi rodzice zmarli gdy miałem dziesięć lat. Określ swoją dyspozycyjność: Tak jak mówiłem, miałem długą przerwę ale nie sądzę że się to powtórzy bo internet śmiga a komputer nowy, a na serwer mogę poświęcić nie dużo czasu mianowicie. W weekendy może 2-3 godzinki a w dni robocze godzinę, max dwie Umotywowanie podania: Myślę że wszystkie nieszczęścia które wam sprawiłem zostały mi wybaczone, i że zostanę pomocnikiem. I jeszcze jedno wszystkie moje przerwy zostaną zgłoszone administracji, dziękuje że doczytaliście się do tej o to kropeczki->. Ps. Doczekaliście się tego momentu
Hahahahahaha XD Na NIE nie no żart, a tak na serio, będę poważny tym razem. -Mhm, nie widzę żebyś pomagał -Aktywność na Forum słabsza od mojej (a moja to dno (prawdopodobnie)) -Jesteś Aktywny na Serwerze -Podanie średnio czytelne, oczy bolą. -Opis jeden z lepszych jakie widziałem w ostatnim czasie. -Karany, widziałem też parę niefajnych sytuacji z jego udziałem, ale kto takich nie miał. Pozostanę neutralny, ale jakby kto chciał precyzyjniejszej oceny, to powiem że Neutralny, ale bardziej w stronę TAK. Powodzenia jeśli dostaniesz te rangę.
Nie możesz nawet przeprosić za dwukrotnego bana? Pomocnik powinien chyba się bardziej odpowiedniej zachować i przeprosić. Ataki botów. No ciekawe jak ty zapobiegniesz atakom botów. graczom* Jak je wyciszysz? Jak dla innych to raczej nie wybaczyli ci jeszcze. PODSUMOWANIE Aktywność na forum jest troszeczkę niska. Ze względu na twoją nieobecność będę na NIE. Rozumiem że każdy chce być pomocnikiem. Pograj przez kolejny miesiąc, napraw swoją reputację, POMAGAJ graczom. Jeśli by ci nie zaszkodziło wpadnij na TeamSpeak jeśli go masz. Jak mówiłem na NIE
Ty tak na poważnie? No ale okej, lecimy z oceną. Coś mi się nie wydaje. Za mało obowiązków, jest ich o wiele, wiele więcej. Chyba jednak jej nie posiadasz, skoro byłeś skłonny nawet do pobicia drugiej osoby. Jeśli chcesz, żeby cokolwiek zostało Ci wybaczone, to może najpierw za to przeproś? + Widuję Ciebie na serwerze. - Aktywność na forum. - Jesteś niemiły, uprzykrzasz grę innym graczom. - Utrudniasz pracę Ekipie (Przykład). Jestem na definitywne NIE.
Jazminola, przepraszałem ludność na Cv, jak cie nie było to przepraszam za tego pasożyta.. xd 2. Jazminola jak nie znasz wieku drugiej osoby to nie pisz "nie wydaje mi się"
Witaj. no to tak. Dostałeś ode mnie muta, (Dawno temu, ale był co oznaczało że miałeś już kicki) wiesz dla czego? Bo robiłeś Toxica na chacie za moje błędy ortograficzne, aż doszedłeś do wniosku jaki to serwer jest do kitu a administracja leniwa, spamiłeś tym chat a potem dostałeś muta na 20 minut żebyś ochłonoł i przemyślał swoje życie. No ale ty trzymałeś się swojego zdania i wywaliłeś na mnie skargę. A więc... Jesteś zbyt wykąpany w gorącej wodzie i plujesz kwasem na crativie na członków ekipy bynajmniej ja to tak widzę. I pomocnik jest od pomagania i utrzymywania porządku a nie od tego aby inny go specjalnie prowokowali. Na swoim kącie masz zbyt dużo wykroczeń i do tego negatywnie postrzegany wśród graczy jestem na NIE
Jako osoba zamieszana w nękanie nowo mianowanego Pomocnika bezsprzecznie pokazałeś, że nie nadajesz się na to stanowisko. Od członków Ekipy CraftApple oczekujemy innych wartości. PS. Możesz sobie darować pisanie kolejnych Podań dopóki dopóty jestem członkiem Administracji CraftApple. Kandydatura odrzucona.