Dokładny nick w grze:Paranormalna Czy posiadasz range Vip/SVip:niestety, nie Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: ok. 6-8 godzin Ile masz lat: 14 Jak długo grasz w minecraft: 3 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: ponad rok Kto jest adminem: XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie, ale wiem na czym ona polega Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick [nick gracza] [powód] wyrzuca gracza z gry Dlaczego ty: Jest to mój ulubiony serwer, i chciałabym pomagać Wam jak najbardziej. Jeśli będę miała szansę zostania chatmoderatorką, bardzo się postaram. Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Alicja. Jestem szczera, zabawna. Jestem raczej "mrocznym typem", ale to zależy od nastroju. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: czasem przypadkiem zamiast craftapple wchodzę na inny serwer, mimo, że craftapple jest zapisany. Czy czytałeś/aś regulamin: Tak. Gdzie jest regulamin: http://www.craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś dział ekipa: Tak. Jakie obowiązki ma CzatModerator: Pomagać graczom,udzielać im rad, pilnować chatu, kickować za przeklinanie, reklamy, obrazę graczy lub administracji.