Dokładny nick w grze:wojtek1234 Czy posiadasz range Vip/SVip:tak vip (darmowy) Ile czasu możesz poświęcić serwerowid 3-8 Ile masz lat:16 Jak długo grasz w minecraftkoło 4 lat Jak długo grasz na serwerze craftapple:6 miesięcy Kto jest adminem:XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:tak byłęm modem ,admin kit modem Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):/kick nick powód Dlaczego ty:bo jestem ogarnięty chcesz pomagać innym graczom chcesz i pomóc utrzymać pożądek i pomagałem nagrywam o serwie momaga w banowani admino Opisz siebie w kilku zdaniach:mam na imie wojtek to każdy wie cgodzie do szkoły im tomasz rejtana w tomaszowie lubelsi Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:tak przejeżdzanie konie przez drzwi Czy czytałeś/aś regulamin:Tak Gdzie jest regulamin:http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Jakie obowiązki ma CzatModerator:Oferowanie pomocy wszystkim graczom, kontrolowanie informacji na czacie, uspokajanie wulgarnie zachowujących się osób [hr] przepraszam ale niewiem czego mi takie nieczytelne wyszło pozdrawiam