Zgodnie z prośbą administratora, wpisuję tutaj odpowiedzi wedle wzoru: Dokładny nick w grze: hypixus Czy posiadasz range Vip/SVip: Nie Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4-5 godzin dziennie Ile masz lat: 14 Jak długo grasz w minecraft: od 8-ego roku życia, czyli z 6 lat Jak długo grasz na serwerze craftapple: miesiąc, dwa Kto jest adminem: XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, na 2 byłem moderatorem, a na jednym ViceAdminem Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick Dlaczego ty: Znam się na modyfikowaniu czatu, doskonale znam się na budowlach command-blockowych, mam 3-letnie doświadczenie na temat strzeżenia czatu. Opisz siebie w kilku zdaniach: 14-latek za długo siedzący przy komputerze, uwielbiający Minecraft(ale nie na singlu) i Grepolis. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, raz zauważyłem jeden błąd u państwa; mianowicie na stronie listy graczy w trakcie nieaktywności serwera pokazuje się komunikat błędu pokazujący PUBLICZNIE(!) HASŁO RCON! Czy czytałeś/aś regulamin: Tak Gdzie jest regulamin: Na forum w dziale "Ogłoszenia admina" Czy czytałeś/aś dział ekipa: Tak Jakie obowiązki ma CzatModerator: Pilnować aby czat był czysty od przekleństw i obraźliwych słów.
Kolejna osoba grała w mc zanim wgl. była alfa ... nie podałeś linku do regulaminu do tego za młody i jeszcze cię na serwerze nie widziałem, podsumowując na nie.