Witam, chciałem powiedzieć że mam dużo czasu na grę, i na pisanie z wami. Jest to przeciwieństwo urlopu, gdyż jestem w szpitalu. Nie wiem kiedy wyjdę, ale planuje już przygody na CA.
Omg a ja go wysłałem w kosmos (2 razy)... Bardzo fajne badanie (opinia na podstawie relacji). Rurka z kamerą wkładana do żołądka przez gardło. Z tego co wiem jest dosyć wąska, ale podobno w gardle wydaje się być szeroka jak rynna xD Wracaj do zdrowia Wheatley i nie przejmuj kontroli nad szpitalem (jak nad Aperture).
Dzięki dzięki już po badaniu okazało się, że była narkoza i nic nie czułem. Władzę przejąłem tylko nad studentami szpitalnymi.
Przed narkozą dostajesz pierwszy lek na uspokojenie, jeśli jesteś słabszy to zasypiasz po nim, a jak podadzą narkozę, to już po 2minutach śpisz twardym snem i budzisz się po zastrzyku na wybudzenie, jadąc na łóżku w stronę twojej sali. Tam widzisz podwójnie cały świat i kręci ci się w głowie (jak po pijaku). Oczywiście kroplówkę już zdążyli podłączyć i to kibla musisz wieść sobie stojak. Wymiotujesz zielonym płynem i po dwóch godzinach od wybudzenia możesz coś wypić, a po trzech jeść. Zazwyczaj jeszcze śpisz te trzy godziny i budzisz się na trzeźwo i dostajesz obiad. Ogólnie nic nie boli bo zastrzyk idzie do wenflonu, tylko gardło trochę boli. Podczas zabiegu nie budzisz się, gdyż czuwa nad tobą doktor usypiacz. Ciekawe przeżycie polecam.
No to już jestem przygotowana jakby co xD Mogę jeszcze jedno pytanie? Dzięki c; Jakie są tam obiadki? Dobre czy ochydne? Ja jak raz byłam w szpitalu to były OBLEŚNE, prawie wymiotowałam xD
Obiadki nawet dobre, a jeśli nie jesz przez 3 dni to wyśmienite. Wiem jak po pijaku, bo w moim wieku mam prawo zaszaleć.
Czy ja jestem ostatnią osobą, która uważa za normalne nie tknąć alkoholu przez całe życie mając blisko 18 lat?
Nie, nie jesteś. Tylko wiesz... Nie wszyscy jestesmy normalni. Ja na przykład (wyznanie conajmniej byłego członka AA) od 2 lat nie tknąłem alkoholu co oznacza, że ostatni raz piłem na swoje 18 urodziny xD
Ja tam jak dostałam "głupiego jasia" który miał uspokoić dostałam normalnie nerwicy i nie chciałam się na stół dać położyć xD później to pamiętam tekst "to do zobaczenia po drugiej stronie" ale już nie miałam kiedy dostać ciśnienia xD wzbudziłam się na sali wybudzen kosmiczne uczucie bo jakie pytanie pomyślałam babki odpowiadały na nie xD okazało się ze kobieta obok zadowala moje pytania. Królów mi nie dawali, ale nie można mi było samej wstawać z łóżka miałam cały czas leżeć i o zgrozo zakazał mi do toalety a ja uparty osiolek i tak poszłam czym sobie załatwiłem zwracanie zielonego płynu xD zjadłam dopiero na drugi dzień jak mnie wzięli o 7 na zabieg tak się o 11 wzbudziłam dopiero xD a i tak cały dzień praktycznie spałam faktycznie ciekawe uczucie.