Dokładny nick w grze: KaczKra Czy posiadasz range Vip/SVip: tak vip Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3,4 nawet 5h Ile masz lat 12 Jak długo grasz w minecraft: 2 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: 2 tygodnie Kto jest adminem: XinfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: nie Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick nick (powód) Dlaczego ty:Chciałbym sbrubowac Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem przyjazny i lubię pomagać Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: nie Czy czytałeś/aś regulamin:tak 2 razy Gdzie jest regulamin: na craftapple.pl Czy czytałeś/aś dział ekipa:tak Jakie obowiązki ma CzatModerator: pilnować czatu
Regulamin na spawnie ? , na forum jest . 'Dlaczego ja : Bo Chciałbym sprubować ' ? - błędy ortograficzne (pisze się spróbować ) Wiek 12 lat - do wieku nic nie mam , ale Infi pewnie miałby coś przeciwko . Ile czasu możesz poswiecić serwerowi : '3,4 a nawet 5' - czego sekund ? Ile grasz na tym serwerze : '2 Tygodnie ' - ludzie w twoim wieku mają dużo dłuższy staż , a się nie dostają . Jestem na nie ! ______________________________________________ Pozdrawiam KoxAren (Michał)