Dokładny nick w grze: KoxAren Czy posiadasz range Vip/SVip: VIP Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: teraz w wakacje nawet do 8 h Ile masz lat: 17 Jak długo grasz w minecraft: Od wersji 1.4.7 Jak długo grasz na serwerze craftapple: Zarejstrowany byłem w styczniu , ale porządnie gram od 1 mies . Kto jest adminem: XInfiniterX . Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie . Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak . Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): kick (nick) (powód) . Dlaczego ty: Znam dobrze się na pluginach , komendach jestem ogarnięty . Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Michał , gram w minecraft kilka lat. Moim głównym zainteresowaniem jest informatyka i dlatego chodzę do szkoły technicznej o profilu informatycznym . Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie , ale gdy je odkryje od razu zgłoszę Czy czytałeś/aś regulamin: Tak . Gdzie jest regulamin: Nie wiem czy jest gdzieś jeszcze ja czytałem tu : http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś dział ekipa: Tak . Jakie obowiązki ma CzatModerator: Ogarnianie chatu , kick'owania osób robiącego coś złego na chacie (np . przeklinających , reklamujacych inne serwery , oraz tego robiących podobne rzeczy)