UWAGA UWAGA! Zanim rozpoczniemy chciałem powiedzieć, że to ja Staszakowski i PanBuraczek! Imię: Kuba Dokładny nick w grze: BlackGuyPL. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 5/6 godzin na serwerze creative. Data urodzenia: 29.03.2007 (Prawie 10 lat ) Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Daty nie pamiętam ale jakieś 2 lata temu na wersji 1.8.9 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 20.12.2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: 2 razy za multi obraze i reklamę (Niewiedziałem, że kiedy to powiem dostanę bana!) Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Żeby na serwerze panowała miła atmosfera . Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: /kick (nick) (Powód) Wykopuje graczy z serwera. /mute (nick) (czas) wycisza gracza na dany czas. Pomocnik ma także zadania takie jak: Pomaganie moderatorom w ogarnianiu czatu. Bycie aktywnym na serwerze. Pomagać graczom z ich problemami. Zgłaszanie bugów administracji. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bardzo lubię ten serwer i chciałbym otrzymać rangę wyższą. Chciałbym też zapanować nad chatem i kickować lub mutować spamiarzy. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Będę pomagał graczom z ich problemami i będę pomagał moderatorom w ogarnianiu chatu. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Mam na imię Kuba, lubię chodzić na basen, bardzo interesuję się kosmosem i mażę o zostaniu popularnym youtuberem. Na razie zajmuję się minecraftową grafiką i podsyłam innym moje prace. Lubię budować nie tylko w minecraftcie, ale także chcę zostać budownikiem . Teraz coś jeszcze o sobie: Lubię jeść paszteciki z mięsem i chodzić w ładną pogodę na spacer. jestem bardzo aktywny, i możecie mnie spotkać w prawie każdej godzinie. Lubię koty, świnie, informatykę itd . Określ swoją dyspozycyjność: Jestem BARDZO aktywny i gram od 5/6 godzin dziennie. Umotywowanie podania: Bardzo lubię ten serwer. To dla mnie najlepszy serwer na świecie i jakbym dostał range wyższą to by było jeszcze lepiej . PS: Wiem, że nie uda mi się zostać pomocnikiem, ale warto spróbować .
Ja też kocham świnie! A najbardziej mojego prosiaczka Gangstara! Masz u mnie dużego plusa! Daję ci tak - na zachętę. POWODZENIA!
Nie używaj emotikon w podaniu, to tylko niszczy. Trochę niski wiek, ale o ile kojarzę 10 latek był pomocnikiem. Co do podania, jest długie, ale mogłeś coś pogrubić, napisać na kolorowo. Ale ogólnie jestem na TAK
Niestety fakt, iż nigdy przenigdy nie widziałem, abyś pomagał Graczom na czacie każe mi powątpiewać czy będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. BlackGuyPL pełnienie obowiązków Pomocnika nie jest dla wszystkich. Być może właśnie dla Ciebie nie jest to odpowiednia funkcja. Ale pamiętaj, że na przynależności do Ekipy CraftApple świat się nie kończy. : ) Graj sobie spokojnie w MC, baw się ze znajomymi, odkrywaj sekrety MC, poznawaj nowych ludzi. A jak będziesz chciał komuś pomóc to ostatnia rzecz jaką do tego potrzebujesz to ranga Pomocnik! Bez niej też możesz pomagać. Do zobaczenia na serwerze. Kandydatura odrzucona.