Witajcie Zastanawiam się, czy ktokolwiek kupuje kilofy w sklepie (oczywiście poza startami nowych edycji), bo o ile jeszcze zbroje w sklepie[4/4/3] są lepsze od tych normalnych[4/3] to kilofy niczym nie różnią się od zwykłych. Moją propozycją jest by kilofy kupowane w sklepie były niezniszczalne (ewentualnie dodanie nowych, droższych niezniszczalnych kilofów). PS: Dla tych co zaczną spamić że to obciąży serwer: zakupy w sklepie wymagają obecności gracza na serwie, co wskazuje na użycie pluginu który stosuje komendę /give. Wtedy wystarczy zmienić tag Kod: {ench:[{id:32,lvl:5},{id:33,lvl:1},{id:34,lvl:3}]} na Kod: {ench:[{id:32,lvl:5},{id:33,lvl:1}],Unbreakable:1} co na pewno nie zwiększy lagów.
Po co dałeś "b" po "1"? Gdyby to zostało wprowadzone to może (wielkie MOŻE) wtedy bym się ZASTANOWIŁ nad kupnem czegoś takiego za Zł. W innym przypadku opłaca się prawie tak bardzo jak ranga PREMIUM. Nie osądzam tylko przedstawiam swoje zdanie. Szanuję pieniądz i dla mnie, na dzień dzisiejszy poza Jabłkiem Życia nie ma takiej rzeczy, którą opłacałoby mi się kupować w sklepie za PLN.
To zniszczyło by idee survivalu ( mieć coś niezniszczalnego) Pewnie po jakimś czasie w aklepie były by zbroje z takimi enchantami i po zabawie... NIE KATEGORYCZNE
Ku.. ludzie, to jest survival jak ci przeszkadza to, że ci się kilof zniszczy który kupiłeś za PLN, to po prostu go nie kupuj i se sam zrób. Te jabłka życia to już i tak jest przesada, a wy jeszcze chcecie jakieś niezniszczalne kilofy, najlepiej niech dodadzą do sklepu /gm 1 do kupienia na tydzien.
@up /gm 1 w sklepie xD Jest /warp sklep i to raczej wystarczy przy możliwości kupna 1 Mln Ac w sklepie PLN No cóż to skoro nie można ulepszyć sprzedawanych itemków w sklepie PLN to co się powinno zrobić by kupowanie było opłacalne? Oczywiście zmniejszyć ceny. W tym momencie można zamknąć temat.