Zawsze przychodzi taki moment, w którym trzeba pożegnać się być może po raz ostatni... Pustka, to jedyna rzecz, jaką zostaje po pewnej osobie, która byla caly czas wśród nas, a już jej nie będzie. Pustka, która wypełniona była do tej pory przez tą osobę, która grała wiele chwil razem z nami. Wydaje się, że była jak kazdy z nas, ale zawsze bylo jej pod dostatkiem. Teraz jest po niej pewna pustka. Jedno co można zrobić dla niej dziś to wspominać mile wszystkie satysfakcje z wspólnej gry. Tam gdzie praktycznie zaczęło się wszystko, nie ma juz nic. Zostają tylko wspomnienia i jej pozostawione ciężko zarobione rzeczy. Zdarzały sie wzloty i upadki, ale zawsze była jedna mysl - Przetrwac i wyjść w końcu na tą prostą. Ale w ten chwili nie ma szans, by status "porażki" zamienić znów na "wygraną". Jednak jak powiadała to pewna osoba: "Wszystko co kiedyś się zaczyna, musi sie też kiedyś skończyć". Nic w tym życiu nie jest wieczne, a tym bardziej ono same. Ważne co masz w sercu. Nie którzy powiedzą, że tak musialo się stać. Ale czy dowiemy się czy napewno tak akurat mialo być? Wtedy przychodzi myśl i kolejne drażniące pytanie: "Czy na pewno zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy dla tej osoby?" Ale w tej chwili to juz nie ważne. W tej chwili to juz nic nie zmieni. Ale czy ta osoba - chciała/nie chciała, mogła/nie mogła zostać. To i tak nic nie zmieni. Teraz można tylko zadac sobie pytanie : "Czy ty w jakimś stopniu przyczyniles się chociaż trochę do odejścia tej osoby?" Ty powiesz, że nic jej nigdy nie zrobiłes a inny bedzie zadowolony i bedzie dręczył dalej. Czas to coś okropnego, Mijają minuty, godziny, dni, tygodnie a nawet lata. A wystarczy ułamek sekundy i okazuje się, że przez nią wszystko runeło. Czasu nie da sie cofnąć. Co bylo to bylo i tak najwidoczniej musiało się stać. ========================= Jeśli przeczytałes/as chodź kawaleczek mej krótkiej wypowiedzi miej świadomość, że nie wiadomo, czy jeszcze się zobaczymy. Ale nie martwcie się. To nie była wasza wina. To był ułamek nerwów, gdyż w ostatnich minutach spotkania i możliwosci wejścia do wyższej ligi nie trafiles bramki, a miałes remis i strzał praktyczne na pusta bramkę. Impuls sprawił, że cios ręki w stronę laptopa osiągnął taka siłę, że od tam tej chwili jedyne co działa w nim to "światełko, które pokazuje, że ładuje sie bateria". Możecie odetchnąć ulgą, bo nie odchodze z winy klocków tylko przez FiFę... "Spieszmy się kochać, swoje komputery. Tyle godzin w klocki, zostało do zagrania" ~R_A_P_E_R Poznaliscie moja trochę przykrą historię a teraz pozwólcie, że jeszcze wymienie pare osób z którymi trza sie pożegnać. #Iron_Man (lagozaur) - "Number One klocków", towarzyszysz mi praktycznie od samego początku tej gry, przezylismy wspólnie prawie wszystkie klepy, budowanie różnych budowli, wspólne wyprawy i frixowanie xD a nawet jakims cudem dotarlismy do finałów PvP, gdzie sie stoczylismy. Jednym slowem- Najbardziej zaufana osoba na serwerze. #Bolid (milionerzulicy) - Juz po paru dniach, gdy dołączyłem do serwera, miałem ciebie na głowie. A jak? Budowalem sobie domek jak to robi, każdy kto zaczyna grac i nagle sie pojawiles i zabijales ;# (Taktyka_Tepania_Na_Działki_Naj). Można powiedziec, że byles wtedy wzorem do naśladowania, a teraz z cb taki freekill ;// #Ladavi - Nie Wiem, skad sie w pewnym momencie wziąles, ale podczas pierwszej walki jaka była to nikt nie umiał z toba zwyciężyć. Na twój widok biegnącego na kogos juz bylo wiadomo, że ta osoba nie wygra a po paru sek. arena stawala sie pusta. Ogólnie gg za moda i dzieki za te wspólne walki #ThunderBuddys (Makashi) - I ciebie mojo mordo nie mogło tu zabraknac ;P. Wiadomo, mieliśmy duzo wzlotów i upadków, przetoczylo sie wiele nienawiści wobec siebie, ale gdyby nie ty to byłoby zarazem troszkę nudno ;# Trzymaj się ziomus i walcz o UB na te twoje główne konto ;# #TheBonnie (Rapstak) - Misiaku, co by tu wspomnieć o tobie ;#. Po prostu badz taki jaki jesteś i wyzyj się w końcu w jakies klepie, bo widać, że brakuje ci klep ;p #Hate_you (Hejt_Ju2)- Byles, jesteś i zapewnie przez długi czas będziesz w porządku ziomeczkiem. Tak dalej trzymaj ;# #JohnRambo - Gdy się ciebie widzi to jak się tu nie uśmiechnać . Początkowo jak każdy z każdym mieliśmy przez dluzszy czas spinę ale sie uregulowało i tez bede cie mile wspominał przez dluzszy czas ;] Co do reszty tu m.in. #Carlaq #Duch140 #Swiezacek #CreeperPl #Stann54 #Rotmiszcz #kapitanmusztarda #Gallus #trustbow #Koka #mean #Kruku <>oraz dziewczynki #Natalia2001 #SmutnaXd #LadyFeder #Malutkikociaczek #vika1975 #chichra #SnowSGirl #Gabi #Jazminola <> Zapamietajcie sobie, że bez was nie grałbym na CA tak długo ;/ Wspomne jeszcze tu niestety o tych co juz nie grają tu ;/ ( #Vid #Gra_Vu #Kriss) byliście zaufanymi i godnymi graczami. Oczywiście tez pozdrowienia dla szanowej i jak to miłej administracji w tym samej cudownej " xXSoniaXx " (hih ale zaslodzilem ;>) Jak jakis nick przekrecilem lub o kims zapomialem to niech te osoby wybaczą, ale nie grajac bardzo długo mam prawo zapomnieć ;/ Dodając jeszcze pare słów zakończenia chciałbym powiedzieć, iż BYĆ może (a zapewnie, ale nie szybko) jeszcze tu ujrzycie brzydkie cielsko Fk R_A_P_E_R' a. +++ Tak, wszystko pisane z tel gdyż jakims cudem nie mam na czym napisać. +++ #ps: jak ktos by chciał utrzymać jakis ze mna kontakt, to śmiało- napisz do mnie na priv (bede wchodzil jakis czas na forum) i możesz podac fb i cos sie zdziala #DziekiWszystkimZaPrawie2lataNaCa Trzymajcie się i do zobaczenia kiedys tam )) R_A_P_E_R
R_A_P_E_R dlaczego? bez Ciebie CA się zawali taki fajny kolega odchodzi, dlaczego? tego nikt nie wie Nigdy o Ciebie nie zapomnę byłeś taki dobry kolega, no ale niestety każdy kiedyś musi odejść a kiedy ja odejdę? nie wiem może jeszcze kiedyś się spotkamy, kto to wie a co do #Kriss to ostatnio wszedł na serwer na innym nicku No nic nie zrobię trzeba się pożegnać ten kto wie może ostatni raz, oby nie. Raperku żegnaj papa Pjona^^ i do następnego razu, żegnaj :'( :\ Wiersz Dla RAPERA Raperku ty mój free killku Dlaczego, dlaczego? tego nikt nie wie, żegnaj najlepszy kolego. myśle że się jeszcze uwidzimy.
Drogi Rapsiu, Na samą myśl, że taki FK_KoX odchodzi, aż się robi smutno :c. Te wszystkie wspomnienia od pierwszych dni grania aż do momentu, gdy byłeś jako ostatni raz. Z kim ja teraz będę wchodził na arenę, kto będzie mi towarzyszył :c, kto będzie mi towarzyszył w klepach :/, klepy nie będą juz takie same jak kiedyś XD. Ps.Dzięki za twoje wszystkie itki XD. #CzekamyNaTwójPowrótRaperku. Myślę że kiedyś się jeszcze zobaczymy. Żegnaj :/
Dziękuje panowie, ale czas pokaże ---------------- #RoyalSteve Was jest tak dużo, że nie jestem w stanie wszystkich zapamiętać, ale spokojnie bede tez cb mile wspominal ;> #CreeperPL Rozwaliłes mnie tym wierszem xd Wiesz, rap rapem ale wiersz to cos nowego, dzieki ;]
A więc żegnaj Nie tak do końca, bo mieszkam niedaleko Ciebie Więc mogę Cię zawsze spotkać! Tylko trochę szkoda, bo nie w minecraftcie, no ale cóż! Rzegnaj #OrtoMaster
#Hate_you Mam nadzieje, że wszystko znów wróci jak za dawnych lat ;/ Ps: trzymam kciuki za Ub #Jazminola Tez dziękuje ci za te piekne chwile i nies powinnosc prawilnego pomocnika #Inevara A dziękuje, pisane w 1 godzinę ;# I niech nad tobą czuwa moc schabów #Gallus Tak tak, ale majnkraft zawsze bedzie w swoim rodzaju
Gorąca foczka zgłasza się na chętną! Tak na marginesie: Miło było z tobą grać, lecz komputer nie wybiera. XD Powodzenia w życiu. :*
Fajnie że znam cie od początku gry na tym serwie a o mnie nie wspomniałeś Czekam aż wbijess na serwa i stoczymy pojedynek na rozgrzeweczke Trzymaj sie rapciu :0