Witajcie wszyscy, przychodzę na forum z pewnym pytaniem, ponieważ gdy pytam w grze jeden mówi że jest, a drugi że nie ma, pogubiłem się Moje pytanie dotyczy rangi Youtuber, czy jest taka ranga na serwerze, ile trzeba mieś subów? jakie trzeba spełnić warunki, i jakie posiada komendy? O odpowiedź proszę właściciela Craftapple.pl
Polaczekk, mi sie wydaje ze 500/600 subow bylo mówione, ale nie jestem pewien bo daaaawno temu o tym rozmawiałem no chce jeszcze dodać ze wymagane 16+.
Kolejny yt xD Przypomnijcie sobie akcje z halo czy jakoś tak Kupione suby itd Pomimo kilku tysięcy subskrypcji miał po 100wyświetleń na film
Dzisiaj, pewien gosciu się pytał czy dostanie range yt, ale infi oczywiście mu odpowiedział, że zamiast yt jest premium na 30 dni Od 1000+ wyświetleń Do zamknięcia! Stachu, tak
Pamiętam tego gościa "halo", był taki niemiły dla mnie :E Jeśli od tysiąca wyś je premium na 30dni to bym miał premium na 4 msc :v
Moment, od którego możemy "zacząć rozmawiać" z potencjalnym YouTube'rem to momenty gdy spełnione są wszystkie z poniższych warunków: liczba subskrypcji jest większa niż 500; posiada aktywną widownię; posiada ciekawy materiał na kanale;