MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie Kasi

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika kasianinja, 18 Marzec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Docenione treści:
    49
    Imię:Kasia

Dokładny nick w grze:kasianinja

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:w dni robocze to czasami wsiadam gdzies tak na 2 godziny a w weekendy 4-5 godzin.Najchętniej na Creative lub survival

Data urodzenia:9/11/2001

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: to było dwa lata temu na wersji chyba 1.6.4

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:to było dwa lata lub rok temu ale zakłdam że rok temu gdzies tak w sierpniu

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Tak,miałam bana nie pamiętam za co,ale strasznie tego żałuje :'(

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nic nie chce zmieniać kocham ten server taki jaki jest ;-;

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:

uprawnienia

/kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick - np. 24h, 10min, 7day

Obowiązki
    - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałabym pomagać graczom (wiem że pomagać można bez rangi :p),Często widze że gdy nie ma członków ekipy a najczęsciej w rano gracze łamią regulamin i omijajią Cenzure.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:rzecz jasna zapytam czemu sie kłócą i jaki jest ich problem.załagodze ich żeby nie używali wulgarnych słów którymi siebie wyzywają.
    załatwie problem powiem żeby sie więcej nie kłócili.Wysłucham też swiatków ale to nic nie da poniewasz mogą byc oni nastawieni że tak to ujmę. winnemu dam odpowiednią kare jesli będzie trzeba.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak Posiadam.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.

Hej.Mam na imie Kasia. mam 17 lat.mieszkam w szczecinie.Interesuje sie sportem oraz informatyką.Moimi ulubionymi przedmiotami szkolnymi są:Matematyka,W-F (to chyba prawie wszyscy lubią ),Plastyka i zajęcia komputerowe.Jestem zabawną osobą czyli tak zwanym "Smieszkiem klasowym" raz pani powiedziała że jak nie pojade na obóz sportowy to sie załąmie bo nikt nie bendzie jej tak rozsmieszał XD.Czasami miewam smutne chwile czasami radosne czasami bywam smutna a czasami radosna czy wesoła.jestem dobrym człowiekiem uwielbiam pomagać innym.Nagrywam też na YouTube Live i odcinki z kuzynem i z kolegami ale nie bende sie reklamować XD.

Określ swoją dyspozycyjność:Można sie ze mną skontaktowac poprzez Skype (lisiasta),Forum gry lub przez samą grę. 13-17

Umotywowanie podania: Mysle że mi sie uda, ze względu na jeden ban, ale jak już mówiłam bardzo tego żałuje.Bardzo staram sie żeby dostać te range.Mysle że sie nadam.Pomagam graczom.Może tym razem mi sie uda, jesli tak to bende szczęsliwa.

Reklama
  2. ShyPoudy

ShyPoudy [*]

Docenione treści:
    168
    Cześć Kasia!

Zacznijmy od podania:

- Podanie ma błędy (Pozwolę sobie je poprawić),

Hej.(space)Mam na imie(ę) Kasia. (M)mam 17 lat.(space)(M)mieszkam w (S)szczecinie.

- Tekst z pytaniami zlewa się i źle się czyta! (Spróbuj dodać różne ładne kolory i urozmaicenie do twojego podania.),

A teraz od Ciebie:

+ Twój wiek,
    + Doświadczenie na temat pomocnika,
    - Ban za nieodpowiednie zachowanie,
    - Stosunek do rangi:

Rozumiem będziesz szczęśliwa ale to nie znaczy, że bycie pomocnikiem jest szczęściem i zabawą... To jest obowiązek.
    Ja tak na to patrze. Ale błędy, to trochę słabo. ;/
    + Posiadasz umiejętność współpracy,
    + Jesteś dyspozycyjna,

- A i jeszcze napisałaś, że urodziłaś się 2001 r. w takim razie powinnaś mieć 16 lat. (Tutaj wyczuwam małe kłamstwo...
    Ale w sumie każdy może się mylić.)
    - Nie wiem jak inni ale ja Ciebie na CREATIVE rzadko widuje, nie udzielasz się na czacie.

Jestem jak na ten czas na NIE!

Daj graczom się poznać i napisz podanie za miesiąc!

Jakby co nie hejtuj mnie pod moim podaniem za to małe NIE, ja tylko pisze co mogłabyś w sobie zmienić. :)

DZIĘKI! ;)

3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Wszystko fajnie, tylko .... szkoda, że nikt nie zobaczył tego

Nie minął miesiąc od ostatniego podania, wcześniej również podanie do zamknięcia.

4. MizPablito

MizPablito Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Katarzyno!

Zacznę od początku...

Początek gry w minecraft'a, tak patrząc na wydania to jak już mogłabyś zacząć od wersji <1.7.5, ponieważ 1.6.4 została wydana w wrześniu 2013 roku, ale to szczegół. ;)

Gra na serwerze CraftApple hmm... staż taki w miarę.

To jest smutne, że przez ten czas przez jaki grasz na serwerze CA miałaś bana.o_O Nie wnikam z jakiego powodu, ale za to otrzymujesz minusa!

Ehhh... Kasiu, smuci mnie to że klasycznie kopiuj/wklej zrobiłaś. Uprawnienia i obowiązki pomocnika bezmyślnie skopiowane! Zero interpretacji!

Pomoc graczom to jest minimum. Ogólnie to o każdej porze zdarzają się przekroczenia. Jestem typem gracza, który częściej gra w godzinach nocnych. Często jest spokój ale zdarzają się czasem jakieś wyzwiska itp.
    Odwołując do tego cytatu oraz późniejszej informacji o Twojej dyspozycyjności(cyt.: "przez samą grę. 13-17") można wywnioskować, że sama rzadko kiedy wchodzisz na serwer z rana.

Załagodzenie konfliktu między graczami:
    1. Założyłaś jedną sytuacje, że od razu gracze się wyzywają. Jest multum sytuacji konfliktów. ;)
    2. Opisałaś całość tak ogólnikowo.
    3. Brak konkretów, np. Do tego przypadku pierwsze co to wyciszyć użytkowników, aby nie pisali na czacie nieprzyzwoitych słów.

Kolejny punkt, czyli coś o sobie. Nie jestem nałogowym bywalcem na serwerach, ale jakoś specjalnie Cię nie zauważyłem, abyś się udzielała na czacie. Zaciekawiło mnie Twoje Live'y na YT, jeśli masz jakieś nagranie z serwerów CA, możesz podesłać. Pewnie dużo osób chętnie by obejrzał i Cię poznało.

Umotywowanie podania jest słabe patrząc na ta informacje o banie.

Podsumowując podanie to co pierwsze kuję w oczy to Twoja słaba znajomość ortografii oraz interpunkcji. Obawiam się, że okłamałaś Nas z wiekiem, bo jeśli masz 16-17 lat i takie problemy z ortografią to tu jedyne wytłumaczenie jest takie, że masz mniej lat! Brak lub niechęć do korzystania z BBCode, mogłaś dodać trochę 'życia' do tego podania. Trochę lenistwa z Twojej strony z tym kopiuj/wklej uprawnień i obowiązków pomocnika. Ten ban zmniejsza zaufanie Ekipy/Administracji do Ciebie. Pokaż całej społeczności, że zależy Ci na tym stanowisku, odbuduj zaufanie do siebie.
    Nawiązując do tego co napisał Hate_you
    Odczekaj min. miesiąc i złóż nowe podanie.

Stanowczo jestem na NIE!

5. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Jestem na nie. Gracz zachowuje się dziecinnie, popełnia błędy w pisowni oraz kłamie z wiekiem. Roczniki 2001 mają 16 lat w tym roku, nie 17.

6. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    - Podanie ma takie same błędy jak ostatnie,

- Pod ostatnim podaniem masz ładny odnośnik do tego za co miałaś bana, wystarczyło sprawdzić, no chyba że nie chcesz się przyznawać za co,

- Nie chciało Ci się poświęcić chwili na poprawienie oraz modernizacje ostatniego podania, ctrl+c - ctrl+v,

- Widzę Cię na serwerze, ale jakoś dziwnym trafem jak nie siedzę na sonci to nie widzę żebyś pomagała, przebłyski są w obecności kogoś z ekipy,

-Nie odczekałaś miesiąca od poprzedniego podania.

Myślę że więcej nie trzeba pisać.

Podanie odrzucone.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę