Dokładny nick w grze: kshycho: Czy posiadasz range Vip/SVip: Posiadam SVip: Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-4 h dziennie: Ile masz lat: 27: Jak długo grasz w minecraft: miesiąc: Jak długo grasz na serwerze craftapple: ok miesiąca: Kto jest adminem: XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:wywalili mnie 2 razy za słowa Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: na minecraft nie, na fotka.pl bylem czat moderatorem Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):jeszcze nie Dlaczego ty: bo jestem ogarnięty, sumienny i potrafię być asertywny Opisz siebie w kilku zdaniach:Szczery, otwarty, , wesoły + nie lubię się opisywać Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:inni mogą wchodzić przez drzwi na działkach nawet jeśli nie są dodani Czy czytałeś/aś regulamin:tak Gdzie jest regulamin:http://www.craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś dział ekipa:tak Jakie obowiązki ma CzatModeratorilnowanie czatykiety, banowanie reklam, przeklestw oraz udzielanie pomocy graczom ( w sensie info)
gdyby sie przyczepic.. to chyba nie ma "czatykiety". oraz nie banujesz za reklamy tylko wywalasz i zglaszasz na forum
27 lat ? już myślałem że ja jestem najstarszy ^ o ile to prawda że masz tyle. Mało cię widziałem z oceną się wstrzymuję.
Ja, co Wy macie z tym nie wierze. Ze mam 27 lat to w minecraft nie powinienem grac? :shy: Jak ktoś nie wierzy to jego sprawa, jak ktoś chce potwierdzenia, to zapraszam na skype i pokażę dowód :sleepy::sleepy: [hr] Gravellyn, wczoraj akurat mnie nikt nie wywala, jedynie miałem 'cenzura' bo napisałem, że pies ma wścieklizne, ale nie wiedziałem, że wscieklizna to wulgar lol.