MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[WAŻNE] Oświadczenie.

Dyskusja w 'Ogłoszenia Graczy' rozpoczęta przez użytkownika Sinmiedo, 24 Marzec 2017.

1. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Witam wszystkich.

W ciągu ostatnich dni doszły mnie słuchy, iż zostają zakładane
    pewne konta przez graczy w grze, którzy wyłudzają na nich cenne itemy podszywając się pod moją osobę.
    Od razu pragnę zaznaczyć, że ja w ciągu ostatnich 3/4 miesięcy nie gram na żadnym innym nicku niż Makashi.
    Nie zakładam, ani nie mam zamiaru zakładać dodatkowych kont.
    Piszę ten wątek głównie po to aby was ostrzec, iż taka osoba może od was wyłudzić jakieś itemy.
    Jeżeli się dowiem kto to jest, obiecuje wam, iż mu nogi z dupy powyrywam, lecz na razie sam nie mam pojęcia kto to, ani na jakim nicku aktualnie przebywa.
    Proszę mieć oczy szeroko otwarte, a jeżeli jakaś osoba pisałaby wam na /msg, podając się pode mnie, proszę wtedy napisać do mnie na PW na forum na jakim nicku do was pisała.
    Jednocześnie dowiedziałem się, iż ta osoba rozpowiada nieprawdziwe informacje na mój temat, dlatego proszę takim osobom nie wierzyć, ani nie wchodzić z nimi w dyskusję tylko poszczuć od razu komendą /ignore.

Dziękuję za uwagę.
    Miłej nocy.
    Makashi.

Proszę nie przenosić tego wątku do Hydeparku ze względu na to, iż tam on zaginie, a tutaj jest szansa, iż większość graczy go zobaczy i przeczyta.

Reklama
  2. popek713

popek713 Użytkownik

Docenione treści:
    22
    Ejj :( DLaczego psujesz mój interes?

Poleć tę stronę