MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Wcześniejsza NE dla serwerów Survival, Skyblock i Creative

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Highlander, 27 Marzec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Highlander

Highlander Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Cześć

Oczekiwanie na nową edycję trochę się juź przeciąga, więc mam propozycję...
    Proponuję aby rozpocząć nową edycję creative (oba tryby juź podobno skończone), survival i skyblock jak najszybciej a z czasem dodać skywars i hardcore (czy co to ma tam być).

Swoją propozycję motywuję tym, źe chęć budowania na serwerze, który lada chwila moźe zniknąć jest u mnie jak i pewnie u wielu innych graczy niewielka i przsez to gra nie daje tyle radości co powinna.

Reklama
  2. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Propozycja jest dość przydatna, aczkolwiek lepiej nie wprowadzać większego zamieszania i wszystko zrobić raz, a dobrze.

Takie stopniowe zmiany mogą wprowadzać w błąd niektórych graczy, a taka zmiana na bank poskutkuje komentarzami typu:

Dlaczego wyczyścili Creative?!
    Czemu nowa edycja jest na CV, a nie na innych trybach?

Nie zapomnijmy o tym, że administracja ma w planach zmienić spawn trybu CV i SV, więc lepiej wykonać to na spokojnie, dokładnie i dłużej - niż w pośpiechu, niestarannie itd.

Lepiej poczekać tydzień lub dwa, a po tym czekaniu powiedzieć wreszcie wow...

3. Highlander

Highlander Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tu małe nieporozumienie zaszło.

Nie chce przyspieszenia prac z survivalem. Jeźeli dobrze Infiego zrozumiałem to oba creative są juź skończone a teraz ekipa pracuje teraz nad survivalem. Nie wiem czy na skybloku będą jakieś zmiany.

Mając na myśli wcześniejszy start creative (tego nowego open creative i przeniesienia starego), survival i skyblock chodziło mi o to by uruchomić je gdy juź będą w pełni skończone a potem się wziąć za pracę nad przeróbką skywars, serwerem pvp czy co tam planujecie.

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Wszystkie tryby wystartują jednocześnie.
    Nie wcześniej niż w momencie ukończenia prac nad każdym z nich.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę