Chciałbym zaproponować żeby stworzyć /warp biblioteka (na Survival) , w którym można byłoby czytać książki które pisaliby gracze . Książki by się wypożyczało czyli brano by na kilka dni , a po upływie terminu wypożyczenia ,książka znika z ekwipunku. Moim zdanie to fajny pomysł żeby gracze mogli "wylewać" swoje pomysły z głowy na wirtualną książkę . Pozdrawiam , ziomekxp.
Sorry, ale na nie. Nie dość, że szkoła jest, to ty jeszcze książki chcesz czytać? Koleś, ty chyba kujon jesteś...
Gallus nie obrażaj to jest forum . Co do pomysłu ja jestem na NIE bo : Nikomu by sie nie chciało pisać książek dłuższych niż 5 stron za free Komu by sie chciało robić na to plugwin ? ( o ile taki jest i sie da )
Dla niektórych np. dla mnie - byłaby to bardzo ciekawa i zabawna propozycja. Uwalniać swoją kreatywność i te sprawy, dodatkowo zdobywać popularność i respekt poprzez właśnie - kreatywność. Moim zdaniem to wystrzałowa propozycja, tylko jest kilka małych minusów, kilka... dość dużo. Jest to m.in. sprawdzanie czy książki nie są wulgarne, więc ktoś musiałby sprawdzać każdą. Strona po stronie. Sprawa pluginu, który miałby poradzić sobie z automatycznym zabieraniu graczowi książki po upływie terminu. Miejsce w jakim znajdowałaby się biblioteka. "Bogactwo graczy", dobrze wiemy, że niektórzy gracze nie są bogaci i te sprawy i np. nie mają na książkę z piórem. I co wtedy? Najlepiej zbudować takie coś na trybie CV, gdzie masz nieograniczoną ilość książek. @kapiwegiel: Wielu graczy nie ma co robić na serwerze (np. taki ja) i chce zrobić coś bardziej kreatywnego niż klockowe sześciany. Dla mnie ta propozycja byłaby wybawieniem z codziennej rutyny. Życzę pomyślnych wiatrów dla tego pomysłu. Nawet byłbym wstanie sam wybudować taką miejscówkę. === Edit 1 MsKornel Niektórzy ludzie chcieliby się również pochwalić swoimi umiejętnościami w grze, nie tylko w życiu realnym, to tak jakbyś napisał "Po co gracie w te klocki skoro możecie grać w piłkę na dworze?" No bo to jest bardziej interesujące.
Ej ja lubię pisać wierszyki jestem taki serwerowym Krasickim (aha ten człek jeszcze nie napisał książki xd). Ja jestem na tak ciekawy pomysł i ja bym codzienne chodził czytać książki innych graczy a sam bym zrobił serie ,,Tajmeniczy naszyjnik" my friend! Na TAK
Serio? Bo ja już chyba zgłupiałem, macie w realnym świecie tyle możliwości, a wy się skupiacie na grze i nie potraficie dostrzec, że MOŻNA INACZEJ Jeżeli chcecie pisać książki to polecam oderwać się od minecrafta, włączyć Worda/zeszyt i długopis oraz ćwiczyć. Nic więcej nie trzeba.
Ziomek fajny pomysł z tą biblioteką, tak jak mówi Rapstak nie ma co robić w mc i nie tylko on znam różnych graczy którym się nudzi, a jak się nudzi no to każdy wie, ktoś go obrazi i kick gotowy, kolejny kick, potem mute i ban. Oczywiście niektórzy nie lubią czytać książek (np. ja) To nie dla mnie mam co innego do roboty, budowa farmy domku koledze, ale też trzeba coś zrobić w realnym świecie, pomóc itp. Ale tym co się nudzi to może by ich trochę zajęło. A więc, jestem ZA, tylko na NE.