Imię: Jagoda Dokładny nick w grze: SnowSGirlFun Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam ok. 1-2 godziny dziennie. Staram się wchodzić na serwer jak najczęściej, ale wiadomo - szkoła. Coraz więcej nauki, ale jestem dostępna prawie codziennie. Najchętniej przebywam na serwerze Creative oraz Survival, czasem wpadnę na SkyBlock. Data urodzenia: 15.04.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczęłam grać w Minecraft w grudniu 2012 roku. Była to wersja pomiędzy 1.4 - 1.6. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Dołączyłam do CraftApple latem w sierpniu 2015 roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Byłam karana jedynie za wylogowywanie się podczas walki, ale karanie za to jest już "nieaktualne", więc uważam, że mój ban też jest "nieaktualny". Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Uważam, że serwer nie potrzebuje zmian, tym bardziej że niedługo będzie NowaEdycja. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek: - Być dyspozycyjnym, czyli wykonywać dodatkowe czynności zadane przez V/Administratora bądź Moderatora, - Zgłaszać różnego rodzaju bugi itp. do Administracji, - Pomagać innym graczom, wyjaśniać działanie wszelkich komend, - Pomagać wyższym rangom przy ogarnianiu czatu, - Uczestniczyć na forum oraz na serwerze. Uprawnienia Pomocnika: Pomocnik ma dostęp tylko do dwóch komend, czyli /kick nick powód - wyrzuca danego gracza z serwera /mute nick czas (np. 7d) - wycisza danego gracza na określony czas. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Gram na CA już prawie dwa lata, więc myślę że gracze mnie kojarzą i mi ufają. Wierzę, że dam radę się uporać z tym stanowiskiem. Zostanie Pomocnikiem to moje marzenie odkąd tutaj gram, ciągle wierzę, że kiedyś zobaczę ten "stały" tekst na czacie; "(Ktoś) został wykopany przez: SnowSGirlFun. Powód: (powód)". W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spokojna rozmowa jest podstawowym działaniem. Najpierw poproszę obydwie skłócone strony, aby przenieść dyskusję na /msg. Wysłucham jedną i drugą osobę. Przeanalizuję wszystko i wymyślę rozwiązanie, a jeżeli to nie pomoże skorzystam z dostępnych mi komend. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam tą umiejętność. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Jagoda i mam w tym roku 12 lat. Chodzę do 6 klasy szkoły podstawowej, w następnym roku będę pierwszym rocznikiem, który pójdzie do 7 klasy. Ogólnie jestem miłą i spokojną osobą. Szybko nawiązuję nowe znajomości. Mam "stalowe" nerwy, więc nie jest łatwo mnie wyprowadzić z równowagi. Nie lubię się wywyższać, gdyż uważam to za nieuprzejme. Moim hobby jest gra na keyboardzie. Często rysuję, gdy się nudzę. W przyszłości chcę zostać keyboardzistką. Określ swoją dyspozycyjność: W tygodniu na serwerze jestem pomiędzy 18.00 - 20.00, a w weekendy pomiędzy 14.00 - 16.00 oraz 18.00 - 20.00. Można się ze mną skontaktować poprzez TS oraz Minecraft. Umotywowanie podania: Niektórzy uważają mnie za dziecinną osobę, ale tak naprawdę nie znają mnie za dobrze - wykazuję się dość dojrzale jak na swój wiek. Uważam, że jestem gotowa na posiadanie tej rangi. Mam nadzieję, że dostanę się do Ekipy CA oraz, że mi zaufacie. Na koniec proszę Administrację o uchylenie punktu "a" dot. odejścia z Ekipy. Już wiem co to znaczy odpowiedzialność, więc chcę spróbować ten jedyny ostatni raz. Pozdrawiam, SnowS
Zamknięte na czas niejawnego głosowania Administracji o możliwości dopuszczenia kandydatury powracającego Pomocnika. Maksymalny czas oczekiwania na wynik głosowania 24 godziny od teraz.
Administracja zdecydowała się na uchylenie §9.Pkt.8a Regulaminu. Proces rekrutacji może być kontynuowany.
Siemka SnowS, Plusy: - Byłaś super Pomocnikiem! - Pomagasz - Aktywność na forum - Podanie super napisane! - Staż na serwerze Minusy: - Byłaś karana, ale to nie przeszkadza Czego chcieć więcej? Jestem na WIELKIE TAK!
Cześć. Znamy się od dłuższego czasu i mogę spokojnie powiedzieć że jesteś miłą i pomocną osobą. A teraz tak byłaś już pomocnikiem i zrezygnowałaś bardzo szybko co świadczy tylko o braku wytrwałości, bo stwierdziłaś że ciebie to znudziło po prostu nie zastanowiłaś się czy aby na pewno chcesz wstąpić w szeregi ekipy i zacząć "pracę" na serwerze. Do tego na początku wykazałaś się częściową nieznajomością regulaminu. Mam nadzieję że teraz lepiej ci pójdzie. Powodzenia :> WSTRZYMUJĘ SIĘ OD GŁOSOWANIA
Witaj, SnowSGirlFun Ty chyba już na wylot znasz moją ocenę... ^^ -Aktywna na forum i w grze, -Pomocna, -Zabawna, Chyba wiadomo, że tak!
Tak tak tak tak tak tak tak tak Za dużo tak kappa A więc tak (od teraz tak to u mnie złe słowo). Pomagasz- pierwsze tak Jumasz sety 4/3- drugie tak Gadamy na ts i robimy beke- trzecie tak Pomysłowość i pomaganie- czwarte tak Aktywność na forum- piąte tak Uprawiamy marchewki na Creative- szóste tak Uff jeszcze tylko dwa tak i po sprawie Ogarnięta jak na swój wiek- siódme tak Jeszcze trochę just do it! Miła i pomocna- ósme tak Co tu gadać: tak tak tak tak tak
Aż Szkoda by się nie wypowiedzieć. Spełniasz Wszystkie wymagania, tylko nie skończ jak ostatnim razem. Taka mała uwaga ode mnie: Wydaje mi się że czasami jestem bardziej aktywny w pomaganiu od ciebie, ale pewnie w momentach których to zauważyłem miałaś z/w albo inną AFK'e. Jeśli Podanie Zostanie Zaakceptowane, to życzę powodzenia, przyda ci się. Zwykle nie stosuje oceny typu , ale w twoim wypadku opowiedzieć by wypadało, więc powiem że Chętnie bym widział ciebie z powrotem w Ekipie, i zobaczył jak tym razem się sprawdzisz w roli pomocnika.
Nie wiem jak inni, ale ja miałabym obawy, gdyby Administracja ponownie przyznała Ci tą rangę. Większość pewnie wie, z jakiego powodu odeszłaś. Był on bardzo błahy. Przecież każdy popełnia błędy, nie musiałaś rezygnować ze stanowiska. Chociaż, nie ukrywajmy, ludzie się zmieniają. + Aktywność na forum. + Długi staż na serwerze. / Wiek. - Byłaś karana. Nie wiem jak to jest u Ciebie z pomocą, gdyż miałam przerwę na serwerze, tak samo jak z Twoim sprawowaniem się poprzednio, dlatego jestem na NEUTRAL.
Więc tak Śnieżna zabawa dziewczyn, jestem na wielkie TAK ponieważ Jesteś miła Jesteś pomocna Pomagasz Masz długi staż na serwie Lubisz parówki z keczupem Założyłaś Stowarzyszenie Drzew Horacego Nie bijesz Jesteś naprawdę bardzo fajną samicą Jestem na TAK mordeczki z lasu