Imię:Nie pamiętam chyba Piotrek Dokładny nick w grze:krzysio Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:26/8 na sv Data urodzenia:966 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2005 wersja 12.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Wczoraj Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Tak za citowanie reklamę bagi itp. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: By op był za free Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia: /ban /gm /kick /mute //wand Obowiązki: -Wkurzanie graczy -Robienie nie potrzebnego spamu na chacie -Samowolka -Olewanie moda i admina Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bo mogę W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zaproszę ich na ts i będę cisną z nich bekę Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Nie Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nie mam pomysłu więc nic nie napiszę Określ swoją dyspozycyjność: Wchodzę na serw kiedy mi się chce Umotywowanie podania:Myślę że jestem doskonałym materiałem na pomocnika xd
Haha bardzo śmieszne. DO ZAMKNIĘCIA lub do przeniesienia DO KOSZA. To podanie na prima aprilis, prawda? :3