Witam, w kolejnym poście poświęconym moim pytaniom. Chciałbym się dowiedzieć, czy Texturepack Clear PvP [Już w samej nazwie widać ze jest na wersję 1.10.2, lecz kiedyś Ladavi mi wspomniał że gra na nim na 1.11 - 1.11.1/2, ] Działałby poprawnie na nowszych wersjach, niż na której jest, i czy dało by się go odpalić na wersji 1.11.2. Gdyby ktoś pytał dlaczego, albo: "Przecież Jeden TxT cię nie zbawi", to bym odpowiedział, że jednak znacznie lepiej gra się na tym TxT. Jeżeli Jednak nie istnieje taka możliwość, to proszę podać link, albo stronę w której by był on do pobrania. Dziękuje, za czytanie postu
http://www.mediafire.com/file/ambr0vfcdb41z7v/%C2%A76%C2%A7lFaitful%C2%A77-%C2%A79Clear%C2%A7cPVP%C2%A78.zip
Te tekstury na szczęście się nie bugują. Można by rzec, mam w tym bezpośredni interes ponieważ sam ich używam Obecna wersja Minecraft to 1.11.2, a ta paczka obsługuje tekstury bloków i itemów właśnie z tej wersji (i poprzednich) i w przeciwieństwie do oryginalnego Faitful-a, mój jest aktualizowany, więc zaraz po wyjściu 1.12 można się spodziewać aktualizacji. właśnie do tej wersji. Swoją drogą ciekawie będzie zrobić papugi z najnowszej wersji w HD <3 Mażeniem moim jest to by moja wypowiedź zamykała ten temat. Gdy wejdzie nowa wersja powstanie o tym odpowiedni wątek w HydePark-u. Nie potzeba tu więc postów odbiegających od tematu, szczególnie gdy ten został już rozwiązany.