Imię: Zuzia Dokładny nick w grze: _ZuzkaBBlue_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 3-4 godziny na SkyBlock czasami (niezbyt często) ale można spotkać mnie na Creative Data urodzenia: 04 stycznia 2004r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: było to ok. 5 lat temu jak miałam 8 lat i była to wersja 1.4.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: równo 2 miesiące temu. Grałam też na CA kiedyś ale zapomniałam hasła Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Byłam na forum za "nabijanie postów" lecz nie wiem kiedy to zrobiłam ; / Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na razie nie mam pomysłów. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma odstęp do komęd: - /kick (nick) - /mute (Nick) (Czas) np. 5d Obowiązki: - Pomagać w "ogarnianiu" chatu - Być często aktywnym - Zgłaszać wszelkie błędy administracji/ Vice administracji - Pomagać graczą - Uczestniczyć w życiu serwera Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię pomagać np. w robieniu wyspy i są też problemy gdy nie ma np. Rapstaka na SkyBlock bo ludzie przeklinają i kłócą się ; ( W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spokojnie spróbuję załagodzić konflikt, porozmawiać na /msg. Jeżeli po kilku próbach się nie uspokoją to będę musiała dać kicka. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywa się Zuzia, mam 13 lat i chodzę do 1 gimnazjum. Uwielbiam rysować. Mam psa rasy shih tzu o imieniu Nesca. Jestem sympatyczna, miła i pomysłowa. Nie jestem taka że jak ktoś mnie zdenerwuje to od razu go wyzywam i się kłócę. Lubię pomagać graczom w budowie wysp i gdy pytają np. jak dodać gracza do wyspy bądź go usunąć. Określ swoją dyspozycyjność: pon.- piątku można mnie spotkać 14:00- 20:00 w weekendy można mnie spotkać 08:00- 20:00 Można się ze mną skontaktować przez wiadomość prywatną na forum. Bardziej mi znane osoby z CA mają mój numer telefonu. Umotywowanie podania: Bardzo chciałabym być w ekipie. Można mi zaufać. Uwielbiam serwer CA. Pomogłam już w około 25 wyspach (pomagałam w budowie lub dawałam potrzebne materiały np. Bruk) Mam nadzieję że zostanę pomocnikiem Pozdrawiam _ZuzkaBBlue_ ( _Niebieska_ )
No podanie jest ładnie napisane, widzę cię w grze i na forum ale nie widzę jak pomagasz. Pewnie mnie wtedy nie było jak to robiłaś. Jesteś miłą osobą i nie mam do ciebie zastrzeżeń co do zachowania. Więc zobaczmy podanie Podkreślone słowa miały być z dużej litery. Punkt 12: Przydało by się uzasadnienie. Ale reszta jest gites. A więc jestem na Tak! Powodzenia
Podanie ładnie napisane tylko nie widzę żebyś pomagała na serwerze i przebywała na forum ale poza tym jest OK Jestem na TAK Powodzenia
W życiu nie widziałem takiego podania! krótko, zwięźle i na temat! Moim zdaniem zasługujesz na tą rangę! Powodzenia, jestem oczywiście na wielkie tak!
Podanie jest krótkie, na temat. -aktywna na forum, -aktywna w grze, -serio pomaga innym przy wyspach (dla niedowiarków), Aczkolwiek jest się do czego przykleić. Jeśli zajdzie taka sytuacja - zastosuj się również do taryfikatora kar, to on własnie informuje Cie za co masz karać, a za co nie, jednak rozmowa na spokojnie to również podstawa. Nie zapominaj o tym . ♫♬♬ Wystrzałowe tak
Pomagasz, mi z resztą też pomoglas. Jesteś miła, fajna i wiele osób Cię lubi. Oczywiście że jestem na TAK Powodzenia
Witaj, Zuzia :3 Ocena:Plusy: - Na podstawie innych graczy mogę stwierdzić że pomagasz - Aktywna na forum - Aktywna w grze - Wiek idealny, zachowanie też - Krótko, zwięźle i na temat - Podanie ładne i estetyczne, jest kilka błędów Minusy: - Brak, nie mam się do czego przyczepić Jestem na Wielkie TAK!
Witaj. A ja jednak mam do czego się przyczepić: Interpunkcja jest słaba, ortografia również (np. "graczą" powinno być "graczom"). Coś mnie nie przekonał ten pkt... Tak jak ten: Słabo, wiem że stać cię na więcej. Co z tego, że pomogłaś przy 25 wyspach? Umotywowanie podania dotyczy czegoś innego niż "Twojej pomocy przy wyspach". Przykro mi, ale jestem NEUTRAL, a nawet bliżej NIE.
Faktycznie nie kłamiesz. Pomagasz, jesteś uprzejma i nie kłócisz się z ludźmi SnowS moim zdaniem ortografia nic do tego nie ma bo każdemu się zdarza, ważne aby była pomocna (a jest ) Zuzia jestem na TAK!
Nie widać zbędnych i przekolorowanych informacji. Podanko ładne, kilka błędów, na które moim zdaniem można przymknąć oko. Widzę że się udzielasz i pomagasz ludziom z Craftapple. Nie raz też mi wysłałaś screeny jak była potrzebna wizyta Pomocnika, bo np. ktoś komuś utrudniał grę, spamił, nie umiał się zachować, bądź używał wulgaryzmów. Mam do Ciebie zaufanie i widzę że starasz się o tą range. Jesteś osobą kulturalną i miłą. Osobiście jestem na TAK