Ktos tu juz pisal o czyms podobnym, chyba o wyscigach konnych. A ja mam inny pomysl. Mozna urzadzic konkursy strzeleckie A więc 1. Nagrody Nagrody moga byc przeróżne od rangi premium na np. 3 dni bbądź ac, nie wiem administracja zdecyduje 2. Sama rozgrywka A wiec tu beda punkty i punkty beda zliczane pod wzgledem trafionej liczby na tarczy i odleglosci od niej, administracja bedzie to jakos zliczala. To wszystko na nowa edycje, Ps. Zawody beda odbywaly sie w wyznaczonym dniu i godziny ja sugeruje niedziele o 15
Możliwe, że administracja nie chce spędzać większości czasu obliczając punkty. Mają też dużo innej roboty, którą muszą wykonać. Według mnie najlepiej, aby któryś z graczy organizował takie zawody. Strzelanie z łuku w MC jest banalnie proste - wystarczy jedynie wyczuć odległość i przewidzieć trajektorię. Najlepiej zastosować jakieś przeszkody, aby strzelanie stało się wyzwaniem.
Thebonnie dobry pomysl, albo jakies utrudnienia Z widocznoscia [hr] TheBonnie organizowac to moga, hmmn, o tak! Modzi!