Imię:aleksander Dokładny nick w grze:alex7891011 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:najchętniej jestem na skyblock około 3 godzin Data urodzenia:22.08. 2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: zaczołem grać od 22.07.2014 w wersji 1.7.10 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:na craftapple zaczłem grać od:2016.08.13 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:na serwerze nie i na forum też nie. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: na craftapple nic niechciałbym zmienić Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikilnowanie pożąku i pomoaganie administracji Dlaczego chciałbyś/chciałabyś pomocnikiem: żeby pomóc administracji W jaki sposób załagodzisz powstałe konfliktyogodzę napisz tym któży się kłócą żeby się pogodzili Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmiosiadam Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. jestem bardzo miły czasem się kłócem ale próbóję się uspokoić.mieszkam w małej miejscowośći. pomogam innym.nigdy się niebobiłem. bardzo lubię kolegów z serwera.
Twoje podanie zostanie ZAMKNIĘTE, ponieważ: - Nie odczekałeś miesiąca od poprzedniego podania, - Ominąłeś ostatnie punkty. Napisz podanie za miesiąc. Wpadnij na TS, daj nam się poznać, udzielaj się na forum, pomagaj. Pozdrawiam, SnowS.
Zapoznaj się dokładniej z obowiązkami Pomocnika. Podanie jest nie pełne. Plusem jest to że nie byłeś karany. Powodzenia następnym razem.
Nie poświęciłeś czasu na porządne napisanie podania, więc nie będziesz też pewnie miał czasu na pomaganie innym.
witaj alex minusy: -odczekaj miesiac -ominales kilka punktów jestem na wielkie NIE _______________ POZDRAWIAM CIEPLUTKO
Jestem na NIE. Pomocnik ma pomagać a nie bawić się w spam! Niestety ale zacznij pomagać ok? I nie utrudniaj innym gry tak jak ty to robisz mi