MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Creative322

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika YourNightmareee, 4 Kwiecień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 1.Nick z gry:Creative322
    2.Data otrzymania bana: 03.01.2017
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Dzialanie na szkode serwera / Recydywa.Generalnie powodem mojego bana były ataki na graczy udających bobasy.
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: No więc wczoraj minęły 3 miesiące od mojego bana. Postaram się udowodnić, że po takim czasie warto pomyśleć nad daniem mi kolejnej szansy w postaci unbana. Od ostatniej prośby o unban jako "poradnik" stosowałem post _Zielony_ pod moją prośbą. No więc po kolei:
    1. Ataki na bobasy zgodnie z moją obietnicą zostały zaniechane zarówno przeze mnie jak i przez moich kolegów. I od już kilkunastu tygodni nie widuje żadnych ataków na nie.
    2. Udało mi się przekonać wiele osób, że /ignore pomaga i atakowanie ich tylko powoduje wzrost ich ilości.
    3. Po zaprzestaniu ataków wg mnie liczba bobasów maleje.
    4.Tak jak _Zielony_ napisał wiele razy atakowałem bobasy poprzez usuwanie im półpłytek na działkach, ale z biegiem czasu zrozumiałem, że było to głupie i od tamtego czasu żadnego bobasa nie atakuje, ani nawet z nimi nie dyskutuję.
    5. Jeśli chodzi o administrację, to z biegiem czasu polubiałem ją bardziej, tak jak i ekipę. Uważam, że są oni potrzebni, aby na serwerze była kultura i ogólny ład i skład.
    6.Jeśli chodzi o Bobasek_Creative to był tylko test tego co sądzą gracze Survivalu o bobasach. Po tym już nigdy nie udawałem bobasa.
    7.Jeśli chodzi o to, że nasze zaniechanie ataków na bobasy było nieszczere, to jednak po czasie myślę, że można nam wierzyć, że jest to prawdziwe.
    8. "Jak chat na Craftapple będzie wolny od nienawiści w stronę "bobasów". Ty to zacząłeś. Jeżeli sytuacja się poprawi, to napisz prośbę o Ub. Dogadamy się. "
    Myślę, że obietnica została dotrzymana i mogę wyrażać nadzieję o to, że dostanę UB. Jeszcze raz przepraszam wszystkich za moją działalność, która była szkodliwa dla wielu graczy.
    Pozdrawiam.

Reklama
  2. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Jestem za ub. Już nie widać, że dalej drąży temat o tych "bobasach"

3. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    Warunki nie zostały spełnione.