Imię: Maciek Dokładny nick w grze: Maciek5369 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 2-3 godziny (czasami mnie, czasami więcej) najczęściej jestem na SkyBLock i Creative Data urodzenia: 08.08.2005r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja : Wersja 1.8 ale nie pamiętam daty wiem że był to 2014 rok. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: zacząłem grać na CraftApple 01.03.2017r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem karany na serwerze i forum. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Teraz nie chciałbym nic zmieniać , bo teraz nie mam pomysłów Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek : Pomagać w "ogarnianiu" chatu, być często aktywnym, Zgłaszać błędy Administracji i Vice Administracji, Pomagać graczom Ma dostęp do komend : /kick <nick> <powód> i /mute <nick> <czas> Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bardzo chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ mam wiele ciekawych pomysłów, jestem miły, można mi zaufać, lubię pomagać graczom i mógłbym zastąpić jakiegoś pomocnika jak kogoś nie ma np. mrsMikolajkową W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Powstałe konflikty próbuje załagodzić i popisać z kimś na /msg a jak się nie uda tego rozstrzygnąć to będę musiał użyć komendy /kick Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Maciek, mam 11,5 roku , chodzę do 5 klasy. Jestem miły , pomocny, pomysłowy. Nie wchodzę zbyt często w konflikty i się nie kłócę. Bardzo lubię grać w piłkę nożną. Lubię pomagać graczom gdy pytają o pomoc na wyspie i lubię też odpowiadać na pytania zadawane przez graczy np. Jak usunąć wyspę? Określ swoją dyspozycyjność: Poniedziałek - Piątek 16-20 Weekendy 12-22 Umotywowanie podania: Bardzo chciałbym być w ekipie! Pomogłem już bardzo wielu graczom , odpowiadam na wiele pytań nowym graczom. Można mi zaufać. Moim ulubionym serwerem jest CraftApple gram tylko na nim! Mam bardzo dużą nadzieje że zostanę pomocnikiem Pozdrawiam.
Witaj Maciek, Do rzeczy: Wydajesz się być miłą osobą lecz nie jesteś aktywny na forum, to twój pierwszy post. Podanie napisane na szybko, zlewa się. Myślę też że pomagasz, tak mi się wydaje, ale nie jestem pewien. Ocena: - Brak aktywności na forum - Podanie nieestetyczne Dobrze jest 5 zdań, ale nie są rozbudowane - Wydajesz się być miłą osobą Aktualnie jestem na Nie, Popraw aktywność na forum, wbij na TS, zacznij pomagać, daj się poznać innym, a gdy nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem napisz Podanie ponownie za 30 dni.
A więc teraz przyszła kolej na mnie. Na SkyBlocku jesteś aktywny to fakt, ale nie widziałem żebyś pamiętał, może dlatego, że nie grałem akurat wtedy, kiedy pomagałeś. Na pytanie z punktu 5 odpowiedziałeś, że grasz od 2012 roku na wersji 1.8, co jest nieprawdą bo wersja 1.8 była dostępna dopiero w 2014 roku. Ale wiem że każdy nie pamięta dokładnie. W punkcie 7 i 8 odpowiedzi zaczynają się z małej litery, co jest błędem. Punkt 9 jest ubogi, bo ma zaledwie 2/5 obowiązków pomocnika. Kolejny punkt to punkt 11. Jest w nim przedstawiony niepoprawny sposób załagadzania konfliktów. Do reszty nic nie mam ale dodam że masz niską aktywność na forum. Wiem, że jesteś uczciwy i miły, ale trochę się pospieszyłeś z podaniem. Poudzielaj się w grze i na forum, wyrób dobrą reputację i pokaż że lubisz pomagać. Na chwilę obecną jestem niestety na NIE.
Nie poświęciłeś chwili na porządne napisanie swojego podania więc też pewnie nie będziesz się sprawdzał w obowiązkach pomocnika.