Witajcie chciałbym tutaj napisać kilka słów o mnie, a więc do rzeczy. Mam na imię Daniel, mam 12 lat, mieszkam w małej wsi na Podhalu, w Piekielniku razem z trojgiem rodzeństwa, najstarszą siostrą, starszym bratem z którym gram w minecraft'a i z młodszym bratem. Chodzę do 6 klasy razem z bratem, o craftapple dowiedziałem się z pewnej strony internetowej, a o minecraft od pewnego kolegi. W minecraft'a gram od 2013/2014 roku a na craftapple gram od ok. 07.07.15 (Moje urodziny) a więc już prawie 2 lata, a zaczęło się to tak: Miałem urodziny i zaprosiłem mojego kolegę i przyszedł, coś tam zrobiliśmy i powiedziałem że znam super serwer ale nie umiałem się zalogować więc mi pomógł i się zalogowałem i zaczęliśmy grać, graliśmy długo i poszedł a ja gram do dziś. Od tego czasu zapraszam wszystkich moich kolegów do wspólnej gry. Większość dało się namówić (6) którzy zaprosili innych kolegów ale większość z nich przestali grać w minecraft'a a do tej pory gram tylko z 1 kolegą a jest nim ZombiePL212121 który mieszka niecałe 100 m ode mnie więc regularnie go odwiedzam i pomagam w różnych rzeczach. Myślę że już chociaż trochę mnie poznaliście i nie będę musiał każdemu z osobna tego mówić :3
Cieszymy się, że to dzięki Twoim kolegom poznałeś ten super hiper fajny majnkraft . Zostań z nami jak najdłużej i jeszcze trochę. Trzymaj się! @EDIT: Aaa, racja ZombiePL!
Ja jak to ja muszę zawsze coś od siebie dodać.Więc cieszę się z Twojego pobytu na serwerze bo wreszcie ktoś inny... a zapomniałem o czymś... KAPPA #czarnyhumor #zawszeniemiły
I ten.. tego.. Dzięki ze podałeś nam swój adres zamieszkania. Podasz jeszcze nr domu? #żarcik #wcalenieśmieszny
Polaczekk jestem kolegą Creepera więc mogę ci powiedzieć XD @TheBonnie Ten serwer znalazł na necie a nie od kolegi #CzytanieZeZrozumieniem XD
Tak mi się nudzi to zrobię sobie challenge odpowiem na 200 pytań Dobra Start! Kod: 1. Jak masz na imię? Daniel 2. Jak masz na drugie imię? Nie mam. 3. Twoja ksywka. Kotlet XD 4. Jak masz na nazwisko? Sprawdź sobie na email'u 5. Ile masz lat? 12 6. Ile centymetrów mierzysz? 148-150 cm 7. Jaki masz numer buta? 46 8. Jaki masz znak zodiaku? Rak 9. Wierzysz w horoskopy? Nie wiem co to XD 10. Opisz siebie w kilku zdaniach. Mam na imię Daniel, mieszkam na Podhalu, mam 12 lat, chodzę do 6 klasy razem z bratem. 11. Wklej zdjęcie! http://bi.gazeta.pl/im/33/e3/cc/z13427507Q,Tak-wyglada-ciagnik-Ursus-w-grze-Farming-Simulator.jpg 12. Jesteś praworęczny czy leworęczny? praworęczny 13. Co o mnie sądzisz? Nic 14. Co lubisz robić? Grać w MC 15. Czego nie lubisz robić? Chodzić do szkoły 16. Co lubisz najbardziej jeść? Devolay 17. Czego najbardziej nie lubisz jeść? Ryb 18. Jaka jest twoja ulubiona słodycz? Jakiś cuks 19. Jakiej słodyczy nie lubisz? Biała czekolada 20. Jaki jest twój ulubiony batonik? Snikers 21. Jakiego batonika nie lubisz? Prinncessa 22. Jakie jest twoje ulubione ciasto? Truskawkowe 23. Jakiego ciasta nie lubisz? Szarlotka :P 24. Jaki jest twój ulubiony owoc? Pomarańcz jabłko banan 25. Jakiego owocu nie lubisz? Porzyczka 26. Jakie jest twoje ulubione warzywo? ogórek? XD 27. Jakiego warzywa nie lubisz? Pomidor kalafior 28. Jaka jest twoja ulubiona czekolada? Mleczna 29. Jakiej czekolady nie lubisz? Białej 30. Co najczęściej jesz na śniadanie? Kanapki makaron ryż 31. Jaka jest twoja ulubiona zupa? Rosół 32. Jakiej zupy nie lubisz? Krupnik, pomidorowa 33. Co najczęściej jesz na kolację? Co jest to jem XD 34. Co lubisz najbardziej pić? Woda, Cola, Herbata, kompot 35. Czego najbardziej nie lubisz pić? Kwas chlebowy XD 36. Masz przyjaciółkę/ przyjaciela? Tak 37. Jak się nazywa/ nazywają? Snikers, Toudi, Owca, Wyntel, Bioły, itp. 38. Jak się nazywają twoje koleżanki? Karolina, Klaudia, Weronika itp. 39. Jak się nazywają twoi koledzy? Snikers, Toudi, Owca, Wyntel, Bioły, itp. 40. Jak się nazywają twoje najgorsze koleżanki? Magda, Kaśka, Ewa 41. Jak się nazywają twoi najgorsi koledzy? Owca, Wyntel XD 42. W jakim stylu się ubierasz? Dress, Jeans 43. Jaki masz kolor włosów? Brązowy 44. Jakiej długości są twoje włosy? 2-4 cm 45. Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? proste 46. Jaki kolor mają twoje włosy? eee to już było 47. Wolisz brunetki czy blondynki? Nie wiem XD 48. Jakiego koloru są twoje oczy? Niebieskie 49. Twoje znaki szczególne to…? Poczucie humoru, mogę mówić kilkoma głosami 50. Lubisz zwierzęta? Trochę 51. Jakie? Króliki, Psy 52. Jakich zwierząt nie lubisz? Indyki kury 53. Masz zwierze? Tak 54. Jak się wabi? 2 Psy: Tofiś, a drugi nie ma imienia 55. Masz sympatię? A co to? 56. Jak ma na imię? Brak 57. Masz chłopaka/dziewczynę? Nie 58. Jak się nazywa? Brak 59. Lubisz mnie? Trochę 60. Dlaczego? A nie wiem 61. Jaką mnie widzisz? What? 62. Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałaś/usłyszałeś? Jesteś mądry 63. Co byś mi teraz powiedział/powiedziała? Brak słów. 64. Jakie pytanie byśmy teraz zadał/zadała? EEee, yyyy Kto ty? 65. Mieszkasz w domu czy w bloku? W domu 66. Masz swój własny pokój? Nie 67. Lubisz swój pokój? Brak 68. Lubisz swój dom? Tak 69. Jaki masz adres? 3 70. Jaka jest dzisiaj data? 06.04.17 71. Kiedy się urodziłaś/urodziłeś? 07.07.05 72. W jaki dzień? Nie wiem 73. O której godzinie? Nie wiem 74. Kiedy masz imieniny? Nie wiem 75. Masz swoją komórkę? Nie 76. Podaj numer. Brak 77. Masz telefon domowy? Tak 78. Podaj numer. oo tego to nie powiem 79. Jak ma na imię twoja mama? Danuta 80. Jak ma na drugie imię twoja mama? Jadwiga 81. Gdzie pracuje twoja mama? Nie pracuje 82. Jak ma na imię twój tata? Waldemar 83. Jak ma na drugie imię twój tata? Nie ma 84. Gdzie pracuje twój tata? W Zakopanem 85. Masz rodzeństwo? Tak 86. Jak się nazywa/nazywają? Klaudia, Damian, Krystian 87. Ile ma/mają lat? 17, 13, 8 88. Jak ma na imię twoja babcia? Śp. Anna 89. Jak ma na imię twój dziadek? Stanisław 90. Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? yyyyy nie wiem 91. Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Daniel :P Adrian 92. Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Brak 93. Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Brak 94. Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Brak 95. Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Brak 96. Jakiego piosenkarza polskiego najbardziej lubisz? Brak 97. Jakiego piosenkarza zagranicznego najbardziej lubisz? Brak 98. Jaką piosenkarkę polską najbardziej lubisz? Brak 99. Jaką piosenkarkę zagraniczną najbardziej lubisz? Brak 100. Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Brak 101. Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Brak 102. Podaj ulubioną piosenkę/piosenki. Najbardziej lubię piosenki od NCS'a 103. Jaką słuchasz muzykę? NCS 104. Jaki jest twój ulubiony teledysk? Brak 105. Jaki jest twój ulubiony kwiat? yyyyyyy, Tulipan 106. Jakie jest twoje ulubione drzewo? yyyyy, Lipa, Sosna, Buk 107. Jaki jest twój ulubiony film? DeFacto, Express 108. Jaki jest twój ulubiony serial? Policjantki i Policjanci 109. Czy lubisz śpiewać? Nie 110. Czy lubisz tańczyć? Nie 111. Czy lubisz rysować? Nie 112. Czy lubisz kolorować? Nie 113. Narysuj mi coś. Nie 114. Napisz wierszyk. Nie 115. Narysuj to, o czym właśnie myślisz. Nie 116. Ulubiony gadżet? Brak 117. Ulubiona strona internetowa? Craftapple.pl/forum/ 118. Ulubiony sklep? Lewiatan, Biedronka, Lenart 119. Jakiego sklepu nie lubisz? odido, ABC, żabka 120. Ulubiony program telewizyjny? Brak 121. Jaki jest twój ulubiony sport? Piłka nożna 122. Ulubiony sportowiec. Robert Lewandowski 123. Znienawidzony sportowiec. Brak 124. Uprawiasz jakiś sport? Tak 125. Jaki? Piłka nożna 126. Podaj swój numer GG. Brak 127. Podaj e-mail. kotlarczyk-danie@wp.pl 128. Podaj NIK na skeypa. DanielMc 129. Ulubione przysłowie? Brak 130. Ulubiony wiersz? Brak 131. Czego nigdy byś nie zrobił? Skoczył do ognia 132. Co byś zrobił/zrobiła gdybyś wygrał/wygrała 100.000.000.000.000.000? kupił mc premium nowy komputer z 3 monitorami z procesorem i7 za 20k drona, quada, Wille itp. 133. Co byś zmienił/zmieniła na świecie? Wszystko za free 134. Czy wygrałeś/wygrałaś kiedyś Big Milka? Nie 135. Grasz w totolotka? Mój tata raz grał i trafił 5-iątke 136. Na jakich instrumentach umiesz grać? Brak 137. Wierzysz w prawdziwą miłość? Tak trochę 138. Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Radio ZET, RMFM czy jakoś tak 139. Czy umiesz pływać? Tak 140. Lubisz sprzątać? Trochę 141. Byłeś/byłaś kiedyś na koloni? Nie 142. Jakie lody najbardziej lubisz? Nie pamiętam 143. Lubisz długo spać? Takkk 144. Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Brak 145. Byłeś/byłaś kiedyś na ślubie? Tak 146. Lubisz chodzić na dyskoteki? Nie 147. Jakiego obcego języka się uczysz? Angielski? 148. Napisz coś w tym języku. What?? 149. Co to znaczy? Co? 150. Jeździsz na rowerze? Tak 151. Jeździsz na rolkach? Nie 152. Jeździsz na hulajnodze? Nie 153. Jeździsz na deskorolce? Nie 154. Gdzie chciałbyś/chciałabyś pojechać na wakacje? Nigdzie 155. Ulubione miejsce wakacyjne? Nie 156. Co zabrałbyś na bezludną wyspę (3 rzeczy)? Komputer picie i jedzenie 157. Byłeś/byłaś gdzieś za granicą? Tak 158. Gdzie? Na Słowacji 159. Podaj ulubioną markę samochodu. Audi 160. Jaki jest twój ulubiony kraj? Polska 161. Jakie jest twoje ulubione miasto? Piekielnik XD 162. Jaka jest twoja ulubiona rzecz? Komputer 163. Jakiej rzeczy najbardziej nie lubisz? Brak 164. Lubisz chodzić do kina? trochę 165. Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Trolle 166. Czy lubisz czytać książki? Nie 167. Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Brak 168. Jaka jest twoja ulubiona bajka? Brak 169. Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Brak 170. Kim chciałbyś/chciałabyś zostać w przyszłości? Nie wiem 171. Jakie masz hobby? Jazda na traktorze, granie w MC 172. O czym marzysz? O komputerze..... 173. Lubisz Boże Narodzenie? Nie 174. Lubisz Wielkanoc? Trochę 175. Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Nie chce mi się XD 176. Wymień swoje wady. Nie wiem 177. Wymień swoje zalety. Nie wiem 178. Co cię denerwuje? Wszystko XD 179. Czego się boisz? Ciemności, myszy 180. Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Niedziela 181. Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Wtorek 182. Jaka jest twoja ulubiona pora dnia? Południe 183. Jakiej pory dnia najbardziej nie lubisz? Rano 184. Jaką porę roku najbardziej lubisz? Wiosna, Jesień 185. Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Zima! 186. Jaki jest twój ulubiony miesiąc? Lipiec 187. Jakiego miesiąca najbardziej nie lubisz? Luty 188. Jaki jest twój ulubiony dzień? to już było 189. Jakiego dnia najbardziej nie lubisz? To też już było 190. Jaki jest twój ulubiony numer? 7 191. Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? 27 192. Jaki jest twój numer w dzienniku? 9 193. Jaki najbardziej przedmiot lubisz w szkole? Brak 194. Jakiego przedmiotu najbardziej nie lubisz? Matma, Angielski, Polski 195. Którego nauczyciela najbardziej nie lubisz? Od Polskiego Matmy i Ang 196. Którego nauczyciela najbardziej lubisz? Brak 197. Dlaczego? Brak 198. Jaką część biżuterii najbardziej lubisz? Brak 199. Skąd się znamy? Z Serwera 200. Chciało Ci się odpowiadać na te pytania? Nie XD To tyle XD Miłego dnia