Ostatnio po napisaniu bezsensownego poradniku (To jest naprawdę true) Postanowiłem coś zaproponować. Nie tu nie chodzi o poradniki. Proponuję dodać coś takiego jak 'Ogłoszenia'. Chodzi o to że na survivalu (Bo tam chciałbym wprowadzić propozycję) Gracz pisze komendę /ogl <treść> i wyróżnionym tekstem pisałby treść ogłoszenia np. 'Sprzedam 30 diamentów /msg <nick>'. Często gdy ktoś pisze ogłoszenia to nie trafiają do większego grona graczy. Oczywiście ogłoszenia można by było pisać co pół godziny. Oczywiście taka propozycja byłaby dodana do NE, o ile ją zaakceptujecie. Pozdrawiam.
Byłbym przeciwny, jednak odstępy czasowe między użyciami tej komendy jakie zaproponowałeś są moim zdaniem wystarczające. Osobiście nie gram na survivalu, ale myślę że coś takiego mogło by się tam przydać. Jestem za zaakceptowaniem tej propozycji.
Do wyróżnionych tekstów służy ranga vipowska posiadająca uprawnienia do kolorowania tekstu. Zakładam, że połowa graczy zamiast używać tego do ,,ogłoszeń", zacznie się tym bawić i stosować do reklam, spamienia i po prostu - wyróżnienia się bez potrzeby.