WITOJTA Otóż narodził się pomysł Mianowicie, Policja serwerowa broniąca graczy w skrócie PSBG Nie chodzi mi tu o jakies strzelanki czy cus. To poprostu takie pomaganie graczom i uutrzymywanie porządku na chacie na działkach. Tacy pomocnicy bez rangi . Wszystkich chetnych zapraszam do napisania podania pod tym postem. W podaniu prosz napisac: Nick: Czas Przebywania W Grze: A stanowisko przydziele ci ja CreepuGaming, mozesz rowniez pisac na msg. Oczywiscie pomysl jest w realizacji, wiec prosze nie byc zawiedzianym jezeli nie bedziemy odpowaidac na wasze podania! do zobaczenie
Sam pomysł jest w miarę ok, ale gdy przyjdzie co do czego to nie dacie rady utrzymywać porządku na chat, gdyż nie macie dostępu do odpowiednich komend, a nie zawsze znajdziecie na innych trybach kogoś z Ekipy. Nawet jeśli będziecie próbowali załagodzić konflikty, to mało kto Was posłucha. Taka moja uwaga. Gdyby patrzeć jednak na to z perspektywy symulacji rangi Pomocnika, to pomysł mi się podoba w 100%. Osoby, które na niego kandydują mogą sprawdzić czy faktycznie jest to coś dla nich i trochę sobie poćwiczyć.
Beznadziejny pomysł od tego jest administracja Jeżeli tak bardzo ci zależy to złóż podanie na pomicnika
Poza działem typowo ekipowym, pamiętajcie o sprawach już czysto roleplayowych typu zabójstwo, kradzież u mnie.
''[^] Które i tak w 90% nie są akceptowane'' Nie są akceptowane xD ? Sonia ma taki fajny sposób, że minęły 2 tygodnie a ja sporo nowych Pomocników widzę więc...
moim zdaniem to jest pomysl taki sredni.Nie macie dostepu do komend od tego jest administracja. ______________