Imię: Aleksander Dokładny nick w grze: alex7891011 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 3-4 godziny na SkyBlock czasami (niezbyt często) ale można spotkać mnie na survival ale żadko. Data urodzenia: 22.08.2005.r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: było to ok. 2 lat temu jak miałem 9 lat i była to wersja 1.7.10 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: równo ok.7 miesiący temu. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Byłem na serwerze za przeklinanie ale tylko raz poten przeprosiłem a na forum nie Co chciałbyś zmienić na Craftapple: nie mam pomysłów. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma odstęp do komęd: - /kick (nick) - /mute (Nick) (Czas) np. 5d Obowiązki: - Pomagać w "ogarnianiu" chatu - Być często aktywnym - Zgłaszać wszelkie błędy administracji/ Vice administracji - Pomagać graczą - Uczestniczyć w życiu serwera Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: Lubię pomagać np. w robieniu wyspy i są też problemy gdy nie ma np. Rapstaka ,_zuzkiblue_ i mrsmikołajowej na SkyBlock bo ludzie przeklinają i kłócą się ; ( W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spokojnie spróbuję załagodzić konflikt, porozmawiać na /msg. Jeżeli po kilku próbach się nie uspokoją to powiem że dostaną bana. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Aleksander, mam 10 lat i chodzę do 5 klasy. Uwielbiam rysować. Mam psa rasy rottweiler o imieniu JJ. Jestem sympatyczny, miły i pomysłowy. Nie jestem taki że jak ktoś mnie zdenerwuje to od razu go wyzywam i się kłócę. Lubię pomagać graczom w budowie wysp i gdy pytają np. jak dodać gracza do wyspy bądź go usunąć. Określ swoją dyspozycyjność: pon.- piątku można mnie spotkać 14:00- 20:00 w weekendy można mnie spotkać 15.00- 20:00 Można się ze mną skontaktować przez wiadomość prywatną na forum. Bardziej mi znane osoby z CA mają mój numer telefonu. Umotywowanie podania: Bardzo chciałbym być w ekipie. Można mi zaufać. Uwielbiam serwer CA. Pomogłem już w około 2 wyspą i 3 osobom (pomagałem w budowie lub dawałem potrzebne materiały np. Bruk i pisałem jak dodać i usunąć) Mam nadzieję że zostanę pomocnikiem Pozdrawiam alex7891011 [Aleksander) żegnam.przepraszam za błędy ortograficzne. OCENIAĆ SPRAWIEDLIWIE! Prosze
1. Błędy ortograficzne 2. Niski wiek (4 miesiące starszy ode mnie jesteś a mi napisali, że mam niski wiek) 3. Byłeś karany (za przeklinanie) 4. Krótko grasz na serwerze 5. W jaki niby sposób zamierzasz poprawić lagi? 6. Wymyśl inny sposób niż mute jako kara dla innych J E S T E M N A W I E L K I E N I E
Aleksander powiem tak Minusy 1.są błędy ortograficzne 2.niektóre cytaty Plusy 1.Wiek 2.jesteś często na craftapple na skyblocku 3.jesteś uczynny i miły A więc do rzeczy jestem na a i zamiast mute powiedz że dostanom kicka jak sie nieuspokoją WIELKIE TAK Jeśli ktoś ma zostać pomocnikiem to ty.
Minusy 1.błędy ortograficzne 2. Cytat Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum: Byłem na serwerze za przeklinanie ale tylko raz poten przeprosiłem. Nie przeprasza sie i nie przeklina. Plusy 1.Częste granie 2.umiejętność współpracy z innymi 3.cytat Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma odstęp do komęd: - /kick (nick) - /mute (Nick) (Czas) np. 5d Obowiązki: - Pomagać w "ogarnianiu" chatu - Być często aktywnym - Zgłaszać wszelkie błędy administracji/ Vice administracji - Pomagać graczą - Uczestniczyć w życiu serwer. A więc jestem na Wielkie TAK! Ty musisz zostać pomocnikiem musisz żegnam widziałem jak pomagasz.
Jestem na nie. Dla mnie wiek nie ma znaczenia, lecz ma znaczenie tylko jedno pomoc graczom, ale ja u ciebie tej pomocy niewiedzę.
Coś mi tu nie pasuje. Podobno masz 10 lat, a chodzisz do 5 klasy. To mój błąd matematyczny czy w wieku 10 lat się w 3/4 klasie jest? Poza tym twierdzisz, że urodziłeś się w roku 2005. Czyli w tym momencie powinieneś mieć lat 11, rocznikiem 12. Do tego "2 lata temu miałeś 7 lat, wtedy była taka a taka wersja". Jeśli teraz masz 10 lat, to 2 lata temu miałeś 8 lat, a urodziłeś się w roku 2006, a jeśli 2 lata temu miałeś 7 lat, to teraz masz lat 9 i urodziłeś się w roku 2007. To jedna dziwna rzecz. Poza tym zacząłeś grę na serwerze "równo około 7 miesięcy temu". Raz, że chodziło o datę, czyli np. luty, kwiecień, rocznica śmierci J. F. Kennedy'ego. Dwa, równo ALBO około. To raczej nie są wyrazy, które powinny stać obok siebie. Wat? Generalnie składnia i ortografia kiepskie, na serwerze cię nie widuję, ale to pewnie wina tego, że nie gram na skyblock, toteż to się nie liczy. Mam niejasne przeczucie, że pewne części były kopiowane, to jednak zostawię tym, którzy bardziej to lubią. Z tego co tutaj widzę, nie rozumiesz, na czym polega rola pomocnika. W skrócie, wymaga ona pewnego poświęcenia, a ogranicza twój czas na prywatną grę, trzeba przeznaczyć więcej czasu na obowiązki. Nie polecam tego użytkownika. Tak zdecydowanie, definitywnie, etc.
To że jest fajnie napisane nie oznacza że musimy być na tak... Myslisz ze jak ładnie napisze na forum Podanie na pomocnika to nim będe? Niezbyt.... [hr] Pewnie Multi-konto bo wątpie zeby jedna osoba go broniła...
Witaj Aleksander Ocena: Aktywność + Byłeś karany ale przeprosiłeś -/+ Jesteś miły i dobry + Fajnie napisałeś podanie + Myśle że mogę być na średnie[/size][/color] tak
Niestety fakt, iż próbowałeś Nas oszukać pisząc z wielu multikont pochlebne oceny pod swoim własnym Podaniem przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Możesz zapomnieć o możliwości dołączenia kiedykolwiek do Ekipy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.