Witam, mam dwie myślę, że ciekawe ciekawostki o VAdminie Marcinek7 i xXInfinitierXx Pierwsza ciekawostka dotyczy v admina Marcinek7 (osobny post) http://craftapple.pl/forum/thread-10325.html Druga ciekawostka notomiast jest o xXInfinitierXx (właściciel) zastanawialiście się kiedyś, jak on ma na imię? Łukasz, odkryłem to na supporcie. Rapstak, nie, ale mam inną (nie zawstydze chłopaka)
Wiesz, ze na Support jest XInfiniterX, ThreeEyedMaster, xXSoniaXx, lucklucky10, oraz Marcinek7. Kto powiedział, ze to akurat Infi? Dobry Sherlock Holmes z Ciebie.
Chcesz dopiec administracji bo nie chcą Cię w ekipie? Widać jest jakiś powód. Probojesz zabłysnąć niczym diament a dajesz tyle blasku co wygasła świeczka.
Gallus nowy detektyw To może przyjedziesz do mnie w odwiedziny? No nie mów że nie wiesz gdzie mieszkam........ albo który numer domu XD Po za tym Łukasz to lukiasfalt ale jego nie ma na Support więc to może być Three lub xXInfiniterXx kto wie który to Łukasz............
Dex, dlaczego dopiec? Tak sobie napisałem. Hmm... a ty co tak posty nabijasz? Ps. Znasz inne teksty z google/internet exploler/opera/firefox/google chrome/internet? [hr] Dex, dlaczego dopiec? Tak sobie napisałem. Hmm... a ty co tak posty nabijasz?
Oskarżasz mnie o nabijanie postów w bezsensownym wątku, który sam założyłeś? Twoje wypociny ani nie są ciekawe ani nie bawią. Po co ciągniesz ta farse? Co do tekstów to nie każdy jest polglowkiem by musieć je brać z internetu. Grajmy w to dalej ;]
Mózgi... Wiecie, że posty w hydeparku nie są naliczane do liczby widocznej obok waszego nicku przy postach? Tym samym nie liczą się wcale, poza treścią, którą w nich przekazujecie. Btw, @up: Zagrajmy. Tę farsę*. A nabijać posty da się praktycznie wszędzie, więc imo nie ma sensu dopisek "który sam założyłeś". Polecam się na przyszłość.