Imię:Mateusz Dokładny nick w grze:xawery_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniejziennie przebywam tak z 3h i gram najchętniej na skyblock i creative Data urodzenia:19.02.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:W minecraft zacząłem grać w 2013r. na wersji 1.6 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: W craftapple zacząłem grać 1stycznia2017r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nigdy nie byłem karany na forum ani na serwerze Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chciabym zmienić to aby było wiécej osób na serwerze i nie było by żadnych bluznierstw. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: OBOWIĄZKI:: Pomagać moderatorom,Pomagać graczom w komendach,zgłaszaćcbugi,być dyspozycyjnym, ,uczestniczyć w życiu serwera i na forum UPRAWNIENIA: /kick nick-wyrzuca graza z serwera /mute nick-wycisze gracza Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym zostać pomocnikiem , ponieważ to jest mój ulubiony serwer W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Gdy by był jakiś konflikt to bym porozmawiał na /msg.Jeśli osoby w konflikcie będą się nada kłócić to bym dał im kicka a jeśli nawet nie zadzaziała kcik to musiał bym da muta.Oczywiście zkickował bym oczywiście osobe , która rozpoczęła konflikt Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:TAK Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Mateusz i mam 14lat.Jestem osobom miłą kulturalną i wesołom.Bardzo lubie grać w piłke i również grać w gry i oglądać telewizje.Moim ulubionym sportem jest piłka nożna. Interesuje się geografią i informatyką , ale bardziej chyba informatykom.W przyszłości chciałbym zostać informatykiem lub piłkarzem.Moją ulubioną grą jest minecraft .nie lubie się uczyć,ale niestety trzeba i sie uczę Określ swoją dyspozycyjność:Gram tak z 3h.Można się ze mną skontaktować discordem nick xawery Umotywowanie podania:Jestem osobą , której można zaufać.Lubie pomagać graczom.Bardzo chciałbym zostać pomocnikiem. _________________
RE: podanie na pomocnika Zacznijmy od początku w podaniu widać błędy już w temacie pisze się Podanie o Pomocnika MC a nie "podanie na pomocnika" po drugie bardzo krótki czas gry na serwerach CraftApple Network po trzecie żeby zostać Pomocnikiem MC trzeba grać na wszystkich serwerach CraftApple Network ZDECYDOWANIE JESTEM NA NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE [hr] I jeszcze raz nie xDDDDD [hr] I jeszcze jedno zapomniałem dodać że Podanie nie zawiera Prefiksu
RE: podanie na pomocnika @up Jak masz zamiar pouczać innych, to najpierw się dowiedz, czy naprawdę dobrze mówisz. Poprawię kolegę bo prawidłowy tytuł powinien brzmieć [Podanie] xawery_ Jest jakaś aktywność na forum u użytkownika. Czy jednak zasługuje na pomocnika? A więc zaczniemy od plusów. Jesteś aktywny w grze, widziałem cię już kilka razy. Ale nie pamiętam żebyś pomagał. W każdym zdaniu (oczywiście o ile nie oddzieliłeś enterem) pojawia się ten sam błąd. Jaki? Brak spacji po dwukropku. Mą uwagę przykuł punkt 7. Sposób taki jest średnio przekonujący, ponieważ w jaki sposób zamierzasz zwiększyć liczbę graczy na CraftApple? Wysyłamy kilka osób żeby reklamowało nasz serwer na innych serwerach? Taki sposób nie jest w porządku. Punkt 8. Tutaj trochę ubogo, ponieważ nie określiłeś dokładnie jakie obowiązki ma pomocnik. Wytłumaczenie z punktu 9 mnie rozłożyło na łopatki. Chcesz zostać pomocnikiem bo to twój ulubiony serwer? To tak samo jakbyś powiedział, że w dodawaniu ułamków, które mają różne mianowniki musisz najpierw sprowadzić je do wspólnego mianownika, bo to tak działa. Punkt 10. Błagam nie dobijaj mnie. Jak gracz nie złamie regulaminu to go kickniesz, bo będą się dalej kłócić. To się nazywa robienie czegoś na opak. Dodatkowo masz później zamiar dawać mute. Oczywiście 'najpierw kickniesz osobę, która rozpoczęła konflikt'. Ciekawe skąd masz wiedzieć kto zaczął. Punkt 11. Przydałoby się uzasadnienie nieprawdaż? Bo nie wiadomo czy kłamiesz czy nie. Podanie mnie nie przekonało. Jestem na NIE. @down Pówtórzę. Prawidłowy tytuł to [Podanie] <nick gracza w grze> Masz tu linka na wszelki wypadek http://craftapple.pl/forum/thread-11.html Dobra cytat się jeszcze przyda żeby czasu nie marnować
Witaj Mateusz Ocena: Aktywność na forum + Podanie ładne + Kilka błędów ale to nieważne XD Nie wyglądasz mi na 14 lat Nie lubisz szkoły + XDDD Myślę że mogę być na małe TAK!
Witaj Mateusz, Na podstawie innych graczy (ZombiePL212121) mogę stwierdzić iż trochę nadajesz się na Pomocnika.Do poprawy: - Ortografia - Zachowanie - Prefiks: [Podanie] xawery_ To tyle, Jestem na Małe TAK!
Witam, dzień dobry, przyszedłem ocenić tutaj pana podanie. Widuje ciebie na serwerze, i widuje ciebie jak pomagasz. Byłeś Niekarany. Aktywność na forum w miarę ok. Standardowe odpowiedzi, wszędzie są takie same. Ubogie to moim zdaniem, błędy interpunkcyjne widzę, Emotikony moim zdaniem obrzydzają podanie. Mogłeś tutaj się bardziej rozpisać, podać przykład. No to tyle, jeśli coś ominąłem to przepraszam. Pozdrawiam.
@up➚ @kasianinja➚ Może jakieś przykłady dlaczego akurat nie? Bezpodstawne ocenianie podania na tak/nie chyba nie powinno zostać brane pod uwagę. ≡⧫≡⧫≡⧫≡⧫≡⧫≡ Wracając: ≡⧫≡⧫≡⧫≡⧫≡⧫≡ Na start powiem, że spacje mają ogromny wpływ na estetyke podania i to jak obierają je inni. Mówię tu o spacjach po tym jak kopiujesz podanie, a przed udzielaniem odpowiedzi. Mówię o tym (kliknij na mnie!) chciałbym* więcej* bluźnierstw* Dlatego właśnie mamy rangi pomocnika i moderatora, aby ogarniali czat i tłumili wulgarne zachowania. zgłaszać bugi* gracza* wycisza* Tyle błędów w dwóch odpowiedziach. Nie wspomnę o interpunkcji. Gdyby* nadal* dałbym* zadziała* kick* musiałbym* dać* osobę* Oczywiście wszystko zależy od "stopnia toksyn" podczas tej kłótni. Zalecam zastosować się do taryfikatora kar zawartego w regulaminie. W opisie własnej osoby widzę jedynie 3 rozbudowane zdania i masę błędów. Nie tylko w opisie... ᶸᴥᶸ ᶸᴥᶸ ᶸᴥᶸ Teraz czas na osobiste uwagi & szczegóły! ᶸᴥᶸ ᶸᴥᶸ ᶸᴥᶸ ➜Aktywny w grze ➜Aktywny na forum (dość) ➜Nie wiem jak z pomaganiem w grze ➜Podanie w 55% nieestetyczne ➜Masa błędów ortograficznych ➜Masa błędów interpunkcyjnych ➜Brak wzoru ⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫ Przykro mi jednak ostatecznie jestem zmuszony wydać Ci werdykt negatywny. Według tego podania nie jesteś jeszcze odpowiednim materiałem na pomocnika. ⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫ РѳԝѲdzҽпіД! #cyrylica #podanie_na_pomocnika #surowi_rodzice #spróbuj_ponownie_za_30_dni #wierze_w_Ciebie
Witaj! + aktywny w grze - niestety nie widzialam zebys pomagał + dosyć aktwny na forum - masa błędów ortograficznych jak i interpunkcyjnych - podanie dosyć nieesteycznie napisane Przykro mi ale jestem na nie