Witajcie Zabawa polega na tym że 1 gracz pisze np. Wczoraj a drugi pisze np. jadłem i tak tworzy się historyjka Wiem że taka zabawa była i dlatego napisałem Historyjka 2 Start! Jutro
⇗ Pan powyżej: Czemu tak ostro jesteś nastawiony na takie bezbronne zabawy? Trochę optymizmu! No więc zacznijmy od nowa... Jutro miały nastąpić przeceny w biedronce
jutro miały nastąpić przeceny w biedronce ale szef biedronki zmienił logo biiedronki na stonke I to już nie nazywało się "Biedronka" tylko "Stonka" a klienci wpadli w szał na wieść, że zmienili nazwę tej słynnej biedronki
jutro miały nastąpić przeceny w biedronce ale szef biedronki zmienił logo biiedronki na stonke I to już nie nazywało się "Biedronka" tylko "Stonka" a klienci wpadli w szał na wieść, że zmienili nazwę tej słynnej biedronki i zaczęli przychodzić do Stonki aby rozwalać rzeczy na półkach bo nazwa im się nie podobała kropka Nigdy...... Nie odnaleziono poległych w walce pod Stonką, gdzie obiektem sporu był/a... Promocja na mąkę. Pobili się bo była przeceniona o 70%. Wezwano specjalnie... klienci nie... akceptowali nowego prezydenta USA (Donalda Trumpa), dlatego że...
jutro miały nastąpić przeceny w biedronce ale szef biedronki zmienił logo biiedronki na stonke I to już nie nazywało się "Biedronka" tylko "Stonka" a klienci wpadli w szał na wieść, że zmienili nazwę tej słynnej biedronki i zaczęli przychodzić do Stonki aby rozwalać rzeczy na półkach bo nazwa im się nie podobała kropka Nigdy...... Nie odnaleziono poległych w walce pod Stonką, gdzie obiektem sporu był/a... Promocja na mąkę. Pobili się bo była przeceniona o 70%. Wezwano specjalnie... klienci nie... akceptowali nowego prezydenta USA (Donalda Trumpa), dlatego że... Zbudował wielki mur na granicy USA/Meksyk. CreeperPL........ [*]miał zamiar zostać pomocnikiem, jednak...