Hayo! ^^ Chcę wam przedstawić kilka ciekawostek about me :3 Pozwoliłam sobie skopiować pytania ThreeEyedMastera, spodobały mi się ^^ Jak masz na drugie imię? Nie mam drugiego imienia... Twoja ksywka ? Gódzia, nie pytaj czemu :I Ile centymetrów mierzysz? Dokładnie 153cm. Jaki masz numer buta? 38 Jaki masz znak zodiaku? Baran Wierzysz w horoskopy? Oczywiście, że nie. Wklej zdjęcie! Gorzej Ci? Jesteś praworęczny czy leworęczny? Prawko :3 Czego nie lubisz robić? Ojoj, dużo tego... np. uczyć się. Co lubisz najbardziej jeść? Placki z jabłkami ^^ Czego najbardziej nie lubisz jeść? Warzyw :I Jaki jest twój ulubiony owoc? Truskawka Jakiego warzywa nie lubisz? Seler Jakiej czekolady nie lubisz? Z wiśniami. Co najczęściej jesz na śniadanie? Kanapkę z szynką <3 Co najczęściej jesz na kolację? Parówki :* Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? Dzisiaj W jakim stylu się ubierasz? Luźny, codzienny. Jaki masz kolor włosów? Brąz Jakiej długości są twoje włosy? Bardzo długi. Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Kręcone loczki ^^ Wolisz brunetki czy blondynki? Brunetki Jakiego koloru są twoje oczy? Zielonego Lubisz zwierzęta? Lofffffffciam Masz zwierze? Kotka <3 Masz chłopaka/dziewczynę? Nie powiem ^^ Lubisz mnie? Taak Dlaczego? Bo mogę, nie powstrzymasz mnie. Buahahahaha Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? #KOTLET Co byś mi teraz powiedział? Masz trądzik. Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Dlaczego jesteś Adminem? Kiedy masz imieniny? A nie powiem. Masz telefon domowy? Jasne. Masz rodzeństwo? Tak. Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Katarzyna Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Piotrek Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Żadnego Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Żadną Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Daniel Radcliff (czy jakoś tak) Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Żadną Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Akcent xD Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Żaden Podaj ulubioną piosenkę/piosenki. Happy - Pharell Williams ( czy jakoś tak) Jaką słuchasz muzykę? Pop Jakie jest twoje ulubione drzewo? Kasztanowiec Jaki jest twój ulubiony film? Iluzja Jaki jest twój ulubiony serial? Nie mam ulubionego. Czy lubisz śpiewać? Nie Czy lubisz tańczyć? Szczerze? Nienawidzę. Czy lubisz rysować? A lubię. Ulubiony gadżet? Telefon? XD Ulubiona strona internetowa? Craftapple.pl Ulubiony program telewizyjny? Milionerzy Jaki jest twój ulubiony sport? Siatkówka Uprawiasz jakiś sport? Siatkówka Ulubione przysłowie? "To, że milczę nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia." Czego nigdy byś nie zrobił? Nie wiem xD Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? Nowy dom ^^ Co byś zmienił na świecie? Won z PiSem Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? Tak. Na jakich instrumentach umiesz grać? Keyboard i flet. Wierzysz w prawdziwą miłość? Możliwe Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? RMF FM Czy umiesz pływać? Tak Jakie lody najbardziej lubisz? Czekoladowe <3 Lubisz długo spać? Jasne Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Lepiej nie będę tego tu pisać xD Jaki obcy język znasz? Angielski Napisz coś w tym języku. Why I'm writing this...? Co to znaczy? Dlaczego to piszę...? Jeździsz na rowerze? Tak Jeździsz na rolkach? Tak Jeździsz na hulajnodze? Nie Jeździsz na deskorolce? Nie Ulubione miejsce wakacyjne? Norwegia ^^ Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Wi-Fi Lubisz chodzić do kina? Średnio Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Nie pamiętam Czy lubisz czytać książki? Nie Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Żadna Jaka jest twoja ulubiona bajka? MLP xD Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Wyborcza Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Pianistką Jakie masz hobby? Gra na keyboardzie O czym marzysz? Aby mieć własny serwer MC ^-^ Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Rodzina, Wi-Fi, komputer. Wymień 4swoje wady. Nie powiem. Wymień 4 swoje zalety. Również nie powiem. Co cię denerwuje? Zachowanie innych wo być młodszych osób. Czego się boisz? Ciemności... Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Wtorek Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Wszystkie prócz wtorku. Jaką porę roku najbardziej lubisz? Wiosna Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Jesień Jaki jest twój ulubiony numer? 9 Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? 21 Mam nadzieję, że się spodobało ^^ Pozdrawiam, SnowS