MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie Na ChatModeratora

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika VesQueT, 7 Lipiec 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. VesQueT

VesQueT Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Fri, Jestes na tak czy nie ?

Reklama
  2. teenkarol

teenkarol Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Adam ty liczyć nie umiesz. 2 klasa gimnazjum to 15/16 lat w Anglii a nie 12 lat.

3. adam104100

adam104100 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Teenkarol specjalnie dla cb szukałem

Edukacja przedszkolna
    15 godzin tygodniowo przez 38 tygodni w roku
    Nursery class (żłobek, przedszkole) 3-latki / 4-latki
    Reception class (zerówka) 5-latki (przed pierwszą klasą)
    Primary School – szkoła podstawowa – obowiązkowy
    Infant schools – szkoła dla dzieci w wieku od lat 5 do 7;
    Junior schools – szkoła dla dzieci od lat 7 do lat 11;
    Combined infant and junior schools – szkoły dwupoziomowe nauczające dzieci w wieku od 5 do 11 lat.
    High School / Secondary School – gimnazjum – obowiązkowy
    Trwa od 11 do 16 roku życia.
    około 13 roku życia dziecka – egzaminy SAT, kończący 3 etap nauki (Key stage 3). Skala ocen od 8 (najlepszy) do 1 (uczeń nie zdaje).
    key stage 4 – egzaminy General Certificate of Secondary Education, Egzamin ten kończy obowiązkową naukę w Wielkiej Brytanii. Skala ocen to: A* (ocena najlepsza), A, B, C, D, E, F, G (najniższa) oraz U (uczeń nie zdaje).
    Further Education / College – szkoła średnia
    Nauka do 19 roku życia.
    Po pierwszym roku odbywa się egzamin Advanced Subsidiary (AS level). Skala ocen to A (najlepsza) do F (nie zdaje).
    College kończy się egzaminami A-levels (odpowiednik polskiej matury), które zdaję się z 3 wybranych przedmiotów (często kontynuowanych z egzaminu AS). Skala ocen to od A (najlepsza), B, C, D, E, F, G oraz U (nie zdaje).
    Egzamin General Certificate of Education Advanced Level (A-levels) pozwala na rozpoczęcie edukacji wyższej lub edukacji profesjonalnej.
    Higher Education – szkoła wyższa
    Studia w Wielkiej Brytanii są dwustopniowe, 3-4 letnie studia licencjackie (undergraduate) oraz 1-2 letnie studia magisterskie (postgraduate).
    „Stare Uniwersytety”, to grupa 50 najstarszych uczelni brytyjskich,ich wysoki poziom nauczanie, oraz prestiż na całym świecie, jakim są one darzone zapewnia absolwentowi znalezienie ciekawej i dobrze płatnej pracy.
    Politechniki, a właściwie także uniwersytety (od 1992), są one jednak wyodrębnione w naszym zestawieniu ze względu na oferowane przez siebie kursy Business and Technician Education Council Higher National Diploma.
    „Nowe uniwersytety”, nie mają już takiej pozycji na rynku edukacyjnym i zawodowym jak ich starsze odpowiedniki, oferują szkolenia zawodowe, kursy modułowe grupujące kilka przedmiotów, dostanie się do nich na studia jest o wiele łatwiejsze niż w przypadku „starych uniwersytetów”.
    Colleges and Institutions of Higher Education, kursy oferowane przez te jednostki dydaktyczne dotyczą wąskiej specjalizacji.

4. VesQueT

VesQueT Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wow, Adam xD

5. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Wy tu gadu gadu a tym czasem :) :
    1. Uległy zmiany w sposobie rozpatrywania zgłoszeń. Zgłoszenie jest sprawdzane przez administratora, a następnie udzielana jest odpowiedź. Administrator od tej chwili przed udzieleniem odpowiedzi (odrzucone, akceptuję) nie czyta opinii innych graczy.

Znajduje się to tam:
    http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=11

czytał to ktokolwiek? :D

6. VesQueT

VesQueT Użytkownik

Docenione treści:
    0
    MrAstar, ja czytalem teraz xD :D

7. N9q

N9q Duch przeszłości

Docenione treści:
    1
    Na nie

Reklama
  8. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Nie błaga się o przyjecie poniewaz to zmniejsza szanse. Tak na marginesie, admin nie patrzy na komentarze pod podaniami.

9. VesQueT

VesQueT Użytkownik

Docenione treści:
    0
    MrAstar, ja nie błagam tylko się pytam czy dacie szanse :)
    [hr]
    Czemu każdy na innych jest na T-A-K a na mnie jest zawsze nie, nie i nie ? :(

10. VesQueT

VesQueT Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Teraz Czekamy na odpowiedz admin

11. popek713

popek713 Użytkownik

Docenione treści:
    22
    vesblabla wiecej cierpliwości

12. VesQueT

VesQueT Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Własnie czekam

13. KoxAren

KoxAren Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ja przez to straciłem szanse cierplowości

14. VesQueT

VesQueT Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tak wiem, bo napisalesz 2 podania i nawet 2 tygodnia nie odczekalesz, ale minimum to 1 miesac.

15. adam104100

adam104100 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Infi chyba nie odpisuje, bo są problemy z serwerem

16. VesQueT

VesQueT Użytkownik

Docenione treści:
    0
  17. deevee

deevee Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Astar, dlaczego nie czytacie opinii innych graczy? Chciałbyś mieć w administracji kogoś kogo nikt nie lubi i nie ma autorytetu wśród innych graczy? Tu właśnie kluczowe jest poznanie opinii graczy.

A co do autora podania... Daj sobie spokój. Zapewniam cię, że na CA jest 100 innych osób, które spełnią się w roli CM lepiej niż ty. Już samo to co piszesz jest dyskwalifikujące.

deevee1982

18. Mr_Diamencik

Mr_Diamencik Użytkownik

Docenione treści:
    0
    hah z tym autorytetem u graczy to jak z ruletką sama się przekonałam, upomnij się tylko o jakieś prawo wystarczy, że jedna osoba będzie na anty i jak domino wszystko się sypnie, jak można oczekiwać od dzieci (bo większość grających to 9-15 latkowie ) rozsądnej rzetelnej argumentacji, kolega koledze pomaga normalka, Astar masz racje, że nie sugerujesz się "opiniami" innych, to podstawa.
    [hr]
    każdy popełnił jakiś błąd wszystkim trzeba dać szansę...
    [hr]
    no i samemu poznać taką osobę
    [hr]
    opinie innych to żaden wyznacznik, taka osoba ma się sprawdzić i dać poznać w działaniu, powierzchowność to żadna etykietka

19. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    deevee: ja nie zarzadzam takim prawem ze nie patrze na opinie to po pierwsze. Moze i lepiej ze infi nie patrzy na opinie? Bo niektore to takie ze pozal sie Boże. No i popieram w sumie to co pisze Mr_Diamencik. Pozdrawiam ( tekst pisany na telefonie)

20. deevee

deevee Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Astar, jakbyś miał kupić auto to kupisz bo ktoś je zachwala w reklamie? Myślę, bynajmniej ja bym tak zrobił, że zacząłbyś od zapoznania się z opiniami użytkowników. Przejrzałbyś fora itd. Tutaj chodzi o to samo.. oddzielenie ziarna od plewa. Czytasz wszystkich opinie bo nie siedzisz 24h na dobę, nie wiesz jak en gracz zachowuje się kiedy ciebie nie ma. Na koniec na podstawie wielu opinii podejmujesz decyzję. Nie można ignorować zdania większości.

deevee1982

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę