MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

dudek02

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika dudek02, 12 Kwiecień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dudek02

dudek02 Użytkownik

Docenione treści:
    31
    Imię: Daniel

Dokładny nick w grze: dudek2002

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: od 2-8 godz (surviwal,skayblock)

Data urodzenia: 11 grudnia 2002

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2012r. Nie patrzyłem wtedy na wersje a teraz niestety nie pamiętam

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2013-14 tyle pamiętam z moich początków na serwie

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem karany

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Dodałbym jeszcze tryb modowy surviwal lub skayblock z jakimś mod-pakckiem techniczno-magicznym

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomagać w "ogarnianiu" chatu, być często aktywnym, Zgłaszać błędy Administracji i Vice Administracji, Pomagać graczom Ma dostęp do komend : /kick i /mute

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Jak większość graczy wie mamy dziewięciu pomocników ja na serwie grając codziennie przez większość dnia widzę tylko czterech i to od święta. Ja będąc codziennie mogę bardziej pomóc.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zapytam obydwu graczy konfliktu za pomocą komendy /tell o co chodzi, a potem postaram się stopniowo załagodzić konflikt, jeśli będzie potrzeba, użyje uprawnień pomocnika zgodnie z Taryfikatorem kar.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam umiejętność współpracy z ludźmi

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Jestem lubianą osoba na serw, lubię współpracować z ludźmi. Zawszę rozwiązuje problemy najpierw pokojowo jeśli to nie działa to już z użyciem ręki. Jestem osoba nastawiona pozytywnie i wychodzę z założenia że każdy jest moim przyjacielem. Dzięki tej grze poznałem bardzo wielu miłych , wesołych i szalonych ludzi . Sam jestem szalony. Znam się na budowaniu i mechanizmach. Lubie też gotować takie moje hobby.

Określ swoją dyspozycyjność: Można mnie znaleźć na Skype (dudyslaw02) , Facebooku(Daniel Jędrzejczak) , Na serwerze CA , w dniach pon-czw. od 14:30 do 21:00 około ale to się zmieni

Umotywowanie podania:
    Będąc pomocnikiem będę mógł skuteczniej utrzymać ład i porządek na serwerach Craftapple

Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby
    Daniel Jędrzejczak ( dudek02) [/font]

Reklama
  2. XPawlak

XPawlak Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Brawo :) Jestem Na TAK Brawo
    [hr]
    Jestem Na Tak

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  3. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Witaj dudek02, czas przejrzeć Twoje podanie od każdej strony. Do dzieła!

Nie miałem jeszcze okazji Cię spotkać na SB.

Co do opisu Twojej osoby - chyba tam widzę 3 rozbudowane zdania, a wymagane jest minimum 5.

To chyba na tyle z błędów Twojego podania. Czas się zabrać za szczegóły & moje osobiste uwagi

• [*]Nie udzielasz się na forum
      [*]Nie udzielasz się w grze (pomaganie)

• [*]Aktywny w grze
      [*]Podanie estetyczne

Według mnie jesteś jeszcze nieodpowiednim materiałem na pomocnika ale zawsze możesz to zmienić! Wystarczy, że zaczniesz udzielać się na forum oraz pomagać w grze.

Na chwilą obecną jestem zmuszony być na nie

Miłego dnia kociaki :3

4. dudek02

dudek02 Użytkownik

Docenione treści:
    31
    udzielam sie coraz częściej a=na forum i pomagam graczom ale nie mnie to oceniać tylko wam no coz

5. PyteQ

PyteQ Ja.

Docenione treści:
    5
    ELO ! TU PYTEQ

Może tak :
    - Nigdy nie widziałem jak pomagasz graczom
    - Nigdy nie widziałem cię na SkyBlocku
    - Nie napisałeś poprawnie podpunktu w którym miałeś napisać o sobie MINIMUM 5 zdań , (ja widzę 2 zdania TROCHĘ rozbudowane i 1 które jest zdaniem banalnie krótkim)
    + nie byłeś nigdy karany.

Jestem na NIE!

6. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Witaj Daniel,

Nie "skayblock" tylko "SkyBlock".

Oh, naprawdę? A jakoś Cię nigdy nie widziałam.

Nie przekonałeś mnie. Słabo, oj, słabo...

Mogłeś to napisać "ładniej". Napisałeś to na odwal.

Dalej już szkoda śliny.

OCENA OGÓLNA:

- Nie widuję cię na serwerze,
    - Nie widzę jak pomagasz,
    + Wiek,
    + Długi staż dot. MC,
    + Długa gra na CA, chodź Wyczuwam tu kłamstwo,
    - Interpunkcja,
    - Ortografia.

Podsumowanie:
    Jestem na NIE.

Zapoznaj się z regulaminem CA, uprawnieniami i obowiązkami Pomocnika. Wpadnij na TS, udzielaj się na forum, daj nam się poznać!

Złóż podanie za miesiąc.
    Powodzenia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę