1.Nick w grze: Areex 2.Nick oskarżonego/oskarżonych: Gallus2 3.Serwer : Survival 4.Przybliżona data: 2017.04.11 5.Opis wykroczenia: Cheaty pvp/KILL AURA 6.Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=aQyX9GiLhHo Zobaczcie sobie od 6 sek. Gracz dostawał wielokrotnie bany tego typu.Mam ss jeszcze kit mnie zabił ale nie mogę wrzucić ponieważ ten ss ma za duzo kilobajtów. [hr] Mogę dać ss jeżeli podacie jakiś link do stronie na której mogę go umiescic. [hr] strony*
Tak odbiegając od tematu Wielokrotnie??? Dostałem raz, chyba, że nie wiesz co to znaczy ,,wielokrotnie''
Po prostu, ze strony administracji przyjrzalbym sie przez kilka dni z ukrycia grze Gallusa ;] Ponieważ słychac ciagle jk skargi na nieego ze sobie czyms pomaga #edit Nie ma to jk sprzedawac swoich kumpli, by nie dostac bana heh #żalosne
Sekunda 6-7: Uderzył Cię bokiem. Sekunda 12-14: Uderzył Cię bokiem. Od 20 sekund: zaczynasz dziwne uderzać. Tak nienaturalnie, z precyzją. Czemu zaczynasz shiftować? To ma jakiś ukryty cel czy może na shifcie jakieś skrypty odpalasz? Około sekundy 52: Pomimo bycia w lawie nadal uderzasz z największej liczby kratek jakiej się da. Jak dla mnie - ban.
Nie ma żadnego potwierdzenia, że to zdjęcie jest z dziś. Przyznanie się do tego, iż rzeczywiście oskarżony uczestniczył w bitwie. Przynajmniej większość graczy może tak to zrozumieć. Gracz jak możemy zauważyć na filmie zabijał graczy poprzez bicie ich kamiennym mieczem [chyba]. Nie był w żadnej zbroi, dlatego zginął. Po za tym, widział ktoś kiedyś sytuacje, iż bana otrzymuje niewidka? Następnym razem jak składacie skargi, miejcie twarde dowody, a nie jakieś buble. Do zamknięcia.
Widać chaty ale jest to niewidka i żadno zdjęcie nie może być dowodem w sprawie. Gracz zostanie objęty szczególną opieką.