Imię: Daniel Dokładny nick w grze: dudek2002 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: od 2-8 godz (surviwal,skayblock) Data urodzenia: 11 grudnia 2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2012r. Nie patrzyłem wtedy na wersje a teraz niestety nie pamiętam Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2013-14 tyle pamiętam z moich początków na serwie Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem karany Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Dodałbym jeszcze tryb modowy surviwal lub skayblock z jakimś mod-pakckiem techniczno-magicznym Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomagać w "ogarnianiu" chatu, być często aktywnym, Zgłaszać błędy Administracji i Vice Administracji, Pomagać graczom Ma dostęp do komend : /kick i /mute Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Jak większość graczy wie mamy dziewięciu pomocników ja na serwie grając codziennie przez większość dnia widzę tylko czterech i to od święta. Ja będąc codziennie mogę bardziej pomóc. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zapytam obydwu graczy konfliktu za pomocą komendy /tell o co chodzi, a potem postaram się stopniowo załagodzić konflikt, jeśli będzie potrzeba, użyje uprawnień pomocnika zgodnie z Taryfikatorem kar. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam umiejętność współpracy z ludźmi Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem lubianą osoba na serw, lubię współpracować z ludźmi. Zawszę rozwiązuje problemy najpierw pokojowo jeśli to nie działa to już z użyciem ręki. Jestem osoba nastawiona pozytywnie i wychodzę z założenia że każdy jest moim przyjacielem. Dzięki tej grze poznałem bardzo wielu miłych , wesołych i szalonych ludzi . Sam jestem szalony. Znam się na budowaniu i mechanizmach. Lubie też gotować takie moje hobby. Określ swoją dyspozycyjność: Można mnie znaleźć na Skype (dudyslaw02) , Facebooku(Daniel Jędrzejczak) , Na serwerze CA , w dniach pon-czw. od 14:30 do 21:00 około ale to się zmieni Umotywowanie podania: Będąc pomocnikiem będę mógł skuteczniej utrzymać ład i porządek na serwerach Craftapple Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Daniel Jędrzejczak ( dudek02) [/font]
Witaj dudek02, czas przejrzeć Twoje podanie od każdej strony. Do dzieła! Nie miałem jeszcze okazji Cię spotkać na SB. Co do opisu Twojej osoby - chyba tam widzę 3 rozbudowane zdania, a wymagane jest minimum 5. To chyba na tyle z błędów Twojego podania. Czas się zabrać za szczegóły & moje osobiste uwagi [*]Nie udzielasz się na forum [*]Nie udzielasz się w grze (pomaganie) [*]Aktywny w grze [*]Podanie estetyczne Według mnie jesteś jeszcze nieodpowiednim materiałem na pomocnika ale zawsze możesz to zmienić! Wystarczy, że zaczniesz udzielać się na forum oraz pomagać w grze. Na chwilą obecną jestem zmuszony być na nie Miłego dnia kociaki :3
ELO ! TU PYTEQ Może tak : - Nigdy nie widziałem jak pomagasz graczom - Nigdy nie widziałem cię na SkyBlocku - Nie napisałeś poprawnie podpunktu w którym miałeś napisać o sobie MINIMUM 5 zdań , (ja widzę 2 zdania TROCHĘ rozbudowane i 1 które jest zdaniem banalnie krótkim) + nie byłeś nigdy karany. Jestem na NIE! _____________________ Dasz reputke?
Witaj Daniel, Nie "skayblock" tylko "SkyBlock". Oh, naprawdę? A jakoś Cię nigdy nie widziałam. Nie przekonałeś mnie. Słabo, oj, słabo... Mogłeś to napisać "ładniej". Napisałeś to na odwal. Dalej już szkoda śliny. OCENA OGÓLNA: - Nie widuję cię na serwerze, - Nie widzę jak pomagasz, + Wiek, + Długi staż dot. MC, + Długa gra na CA, chodź Wyczuwam tu kłamstwo, - Interpunkcja, - Ortografia. Podsumowanie: Jestem na NIE. Zapoznaj się z regulaminem CA, uprawnieniami i obowiązkami Pomocnika. Wpadnij na TS, udzielaj się na forum, daj nam się poznać! Złóż podanie za miesiąc. Powodzenia.