1:moj nick: RedstoneJakub 2:nick oskarżonego:rezigiusz2016 3owód obraza gracza 4pis: ja jestem na spawnie a on to do mnie pisze 5:dowod:https://zapodaj.net/c8923d6e5e00a.png.html
Nie można zobaczyć dowodów. Prześlij je na jakiś hosting zdjęć zapodaj.net imgur.com scr.hu screenshot.sh W dodatku jeśli jesteś obrażany potraktuj delikwenta komendą /ignore, a jeśli chodzi tu o bardzo poważną obrazę i w dodatku osoba używa niecenzuralnych słów - poszukaj jakiegoś pomocnika, który temu zaradzi. [hr] To jest obraza na /msg - administracja & ekipa nie ingeruje w takie sprawy - skorzystaj z komendy /ignore jeśli nie chcesz otrzymywać od niego wiadomości. Do zamknięcia. Miłego wieczoru kociaki
_TheBonnie_ da się to odpalić. Wystarczy, że skopiujesz ten link i wkleisz w przeglądarce xD. RedstoneJakub, za obrazy nie dostaje się bana. Za to ewentualnie kick, ale to już kwestia czasu. Do ZAMKNIĘCIA
Wiadomości pw nie są karane, wyjątkiem jest reklama. Użyj komendy /ignore. Polecam poczytać regulamin w nim jest wszystko opisane.