Imię: Aleksandra Dokładny nick w grze: ola5566 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na CA najczęściej przebywam na CV (Creative), ok.6 godzin dziennie. Data urodzenia:15 stycznia 2005 r.Czyli mam 12 lat. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Grę w Minecraft zaczęłam 26 Czerwca 2014 r. To chyba była wersja 1.7.10. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na serwerze Craftapple zaczęłam grać niedawno gdzieś ok. Czerwca była to wersja 1.10.2 bodajże. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nie byłam karana i nie zamierzam. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Moim zdaniem pasowałoby zrobić coś z tym wywalaniem z SB (SkyBlock).Jak dla mnie zbyt często wywala, a tak to jest wszystko dobrze. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia Pomocnika: /kick (nick) powód /mute nick np. 4 min/5 [/size]h/8 dni Obowiązki Pomocnika: - Ma pomagać administracji w ogarnianiu czatu, - Ma pomagać innym graczom w problemach, - Ma być aktywnym na serwerze, - Być dyspozycyjnym. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ lubię pomagać innym oraz chce pomóc gdy nie ma nikogo z ekipy, a ktoś potrzebuje pomocy. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Dowiem się o co chodzi i spróbuje się dowiedzieć kto zaczął konflikt, a następnie załagodzę sprawę. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Oczywiście, że tak.Wiele razy to pokazałam wielu ludziom, którzy teraz są moimi znajomymi. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Ola i mam 12 lat, mieszkam w Małopolsce, a dokładniej w Limanowej.Jestem miła i przyjazna do ludzi, choć czasami jestem wstydliwa, ale to chyba normalne. Mieszkam w dość wysokim domu, mam mojego najlepszego zwierzaka o jakim można marzyć, czyli mojego psa Reksia, oraz dwa małe kotki, które dostałam tydzień temu na imieniny. Lubię pomagać innym ludziom i staram się pomagać w każdym konflikcie, lecz nie zawsze daje rade muszę przyznać.Mam dużo hobby, a w szczególności budowanie, a zaczęłam budować od rozpoczęcia gry w Minecraft. Określ swoją dyspozycyjność: Myślę, że można na mnie liczyć zawsze mam chęci do pomocy i że jestem dyspozycyjna. Umotywowanie podania:Mam nadzieje na szybką odpowiedź.
Ładnie, ładnie. Usuwanie poprzedniego podania po jednej kiepskiej negatywnej opinii, żeby zaraz napisać nowe z poprawkami. Nie polecam, szczególnie że nie kojarzę szczególnej pomocności. "W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty? -Dowiem się, o co chodzi. Spróbuję dowiedzieć się, kto zaczął. Załagodzę sprawę." Gdzie tu jakikolwiek ciąg przyczynowo-skutkowy czy coś? XPawlak, skończ swój nieuzasadniony hejt wywołany odrzuceniem twojego własnego podania. Ty w tak krótkiej wypowiedzi też zrobiłeś "DUŻO WIELE" błędów.
Byłbym dziwny, gdybym zaakceptował postać rzeczy tego podania. Nie polecam użytkownika. DEFINITYWNE NIE.
Witaj Ola Polska mowa być gumowa OCENA OGÓLNA plusy +miła +pomaga +staż na serwerze +dobrze napisane podanie Minusy -wiek Jestem na WIELKIE TAK ______________